Maybelline Sky High szempillaspirál vélemény?
Én is szerettem volna megvenni mostanában, de még sehol nincs. Gondolom, az influencerek előbb megkapják PR ajándékként, mint a halandók. Mivel új dolog, még egy kicsit várni kell rá, de hidd el, lassan biztos behozzák ide is.
Évek óta használom a régi, hajlított kefés Lash Sensational-t, és szerintem ez a LEGJOBB szempillaspirál minden szempontból.
Gyönyörű hosszú, ívelt és dús “porcelánbabás” hatást ad, továbbá egész nap olyan tartós, hogy felkenés után, megfelelő lemosó nélkül te azt le nem szeded. 😅
Egyik külföldön élő rokonom próbálta ezt az új fajtát, és ódákat zengett róla, így mindenképpen ígéretesnek tűnik.
Én saját meggyőződésem, hogy más szempillaspirállal is eltudod azt a hatást érni.
Én legalább is gagyi olcsóval is tudok olyat, hogy mindenki azt hiszi műszempillám van.
Szóval szerintem ez egy jól megmarketingelt és felhypolt termék. Más termékkel is eltudod érni ugyan ezt a hatást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!