Milyen lenne ez a tetoválás nőnek? Kicsit őrült?
nem mindennapi az biztos de sztem király: D
amúgy abba belegondoltál már, hogy hogy fog ez kinézni 70 éves korodban??
Sztem is egyedi. Az meg h-h fog 70éves korára kinézni a tetkó senkit nem érdekel.
Én h fogok kinézni 1tele varrt karral? és még csak 18 éves vagyok. Engem sem fog érdekelni idős koromra h mik vannak rajtam.
Nekem nagyon tetszik. Vagány, de mégis csajos. :)
20L
Nőként tuti nem csináltatnék ilyet, 16 évesen még lehet, h tetszik, de amúgy sztem gáz, nagyon tinis.
Az oké, hogy tetoválásnak egyedi, de az egyediség az nem minden. Van ami nem véletlen, hogy nincs másnak...
Amúgy azon nem kell aggódni, hogy 70 évesen milyen lesz, mert egyrészt egy tetoválás nem csak annyi, hogy megcsináltatod és kész, ahhoz, hogy szép legyen időnként át kell újra ütni, és ráadásul már vannak olyan eljárások, hogy azon kívül, hogy magától is egy csomót halványodik akár pár év alatt is, annyira el lehet halványítani, hogy alig látszik.
A másik meg, hogy lábszáron 70 évesen se gáz a tetkó, hiszen azért az nem az a rész, ahol olyan nagyon megereszkedne vagy ráncosodna a bőr...
Bocs a negatív véleményért, de veled szemben se fair, ha csak azok írnak, akiknek tetszik, a többiek meg elsiklanak a kérdés felett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!