Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen lenne ez a tetoválás...

Milyen lenne ez a tetoválás nőnek? Kicsit őrült?

Figyelt kérdés

[link]

a lábszár külső oldalára lenne.

2010. aug. 30. 18:33
 1/8 anonim ***** válasza:

nem mindennapi az biztos de sztem király: D

amúgy abba belegondoltál már, hogy hogy fog ez kinézni 70 éves korodban??

2010. aug. 30. 18:39
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha passzol hozzád, és tudsz vele azonosulni, akkor csináltasd meg, rajtam pl egy baby ördög van.
2010. aug. 30. 18:40
 3/8 A kérdező kommentje:
én úgy vagyok vele h öregkoromba nem fog érdekelni h milyen lesz legalább látom hogy éltem és szórakoztam.
2010. aug. 30. 18:42
 4/8 anonim ***** válasza:

Sztem is egyedi. Az meg h-h fog 70éves korára kinézni a tetkó senkit nem érdekel.

Én h fogok kinézni 1tele varrt karral? és még csak 18 éves vagyok. Engem sem fog érdekelni idős koromra h mik vannak rajtam.

2010. aug. 30. 18:46
 5/8 anonim ***** válasza:
nekem nagyon tetszik,bár idősebb korban a nyuszi feje picit fura lesz.
2010. szept. 1. 14:47
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon tetszik. Vagány, de mégis csajos. :)

20L

2010. szept. 1. 15:18
 7/8 anonim ***** válasza:
szerintem nagyon egyedi. nekem is van a lapockámon. marhára nem érdekel hogy néz ki 70 évesen, ki fog akkor már engem nézni? nem fogom én már magamat mutogatni. én nem úgy élem az életemet, hogy jajj mi lesz majd 70 éves koromban. úgy sajnálom azt, akik csak arra tudnak gondolni. 70 évesen otthon fogok ülni és kötök vagy ilyesmi. az életemet élni akarom, nem felkészülésnek tekintem az öregkoromra.
2010. szept. 1. 15:19
 8/8 anonim ***** válasza:

Nőként tuti nem csináltatnék ilyet, 16 évesen még lehet, h tetszik, de amúgy sztem gáz, nagyon tinis.

Az oké, hogy tetoválásnak egyedi, de az egyediség az nem minden. Van ami nem véletlen, hogy nincs másnak...

Amúgy azon nem kell aggódni, hogy 70 évesen milyen lesz, mert egyrészt egy tetoválás nem csak annyi, hogy megcsináltatod és kész, ahhoz, hogy szép legyen időnként át kell újra ütni, és ráadásul már vannak olyan eljárások, hogy azon kívül, hogy magától is egy csomót halványodik akár pár év alatt is, annyira el lehet halványítani, hogy alig látszik.

A másik meg, hogy lábszáron 70 évesen se gáz a tetkó, hiszen azért az nem az a rész, ahol olyan nagyon megereszkedne vagy ráncosodna a bőr...

Bocs a negatív véleményért, de veled szemben se fair, ha csak azok írnak, akiknek tetszik, a többiek meg elsiklanak a kérdés felett...

2010. szept. 1. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!