Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek ez szép óra? Mi a...

Szerintetek ez szép óra? Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
[link]

#óra #Frederique #Manufacture #Worldtimer
2021. aug. 24. 12:51
 1/8 anonim ***** válasza:
43%
Lényegtelen,mert fél óráig kell agyalnom,ha tudni akarom mennyi az idő. Az óra nálam ott kezdődik,hogy számok vannak rajta 1-12 ig.
2021. aug. 24. 13:00
 2/8 anonim ***** válasza:
61%
Nem.
2021. aug. 24. 13:25
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

En nem ertem miert hord valaki orat. Ha meg akarod nezni az idot ott a telefonod. Az okosorak osszes funkciojara szinten kepes egy jobb minosegu telefon. Szerintem mindkettot csak azok hordjak, akik fel akarnak vagni, hogy hu de sok penzem van vettem rolex stb. orat/ okosorat. De tenyleg, minek?

Gaz.

2021. aug. 24. 13:52
 4/8 anonim ***** válasza:
83%
nekem nem tetszik a sok felirat meg dupla szamlap. en az ennel letisztultabb, minimalistabb darabokat szeretem, plusz olyan, mint szuk lenne a csuklodra.
2021. aug. 24. 13:57
 5/8 A kérdező kommentje:
13:57-esnek: Alapból így, feltolva hordok minden karórát, mivel nem szeretem ha lötyög. Egyébként a második legszűkebb “fokozatra” van állítva, szóval még bőven lehetne rajta lazítani.
2021. aug. 24. 14:01
 6/8 anonim ***** válasza:
73%
Nekem tökre tetszik ez a térképes téma,de a szám/szöveg kicsit sok tajta,de nekem bejön.
2021. aug. 24. 15:05
 7/8 anonim ***** válasza:
49%
Nem. Nem szép. A FC a "svájci" óragyártás egyik szégyene.
2021. aug. 26. 06:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Jobban szeretem az egyszerű órákat.
2021. aug. 29. 06:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!