Hogy kell sminkelni, ha sötét helyre megyünK?
Figyelt kérdés
Ha pl. tudom,hogy napközben egy sötét, alig megvilágított kocsmarészbe megyünk egy társasáággal, hogyan kell a sminket alakítani,hogy ilyen helyen és fényviszonyok között is előnyös legyen? nem találom erre vonatkozólag semmit a neten2021. aug. 20. 23:29
1/1 anonim válasza:
Hova mész csaje?:D sikátorba?
Amugy viccet félre téve pl egy tusvonal a szemedhez illő akár lehet picit vastagabb hangsúlyosabb ha neked jól áll, nekem sajna a vastag tus borzalmasan áll pedig nincs rejtett szemhéjam de a vékony sokkal jobb nekem személy szerint így azt neked kell tudnod.
Soros műpilla catrice màrkától pl.
Highliter, és akár jöhet beválalós piros/vörös rúzs.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!