Milyen kiegészítő az ami vonzóbbá tesz egy nőt?
Intelligencia.
De persze először az, amit Morzsi írt a #4-ben.
Nekem ami felkelti a figyelmem egy lányon:
Szemüveg, fogszabályzó, acélbetétes bakancs.
Bármi más úgy hidegen hagy. Nem érdekelnek az ékszerek, a tetoválásokat se nézem annyira, az hogy mennyire jól mutat együtt a táskája, fülbevalója és a cipője szintén nem érdekel. Csak az a pár dolog van ami iránt érdeklődést mutatok és vonzó számomra.
Minden más amire a lányok akkora figyelmet fordítanak teljesen felesleges. Én szoktam nézni egy lány körmét is, de míg nem beszéltem vele annyit, hogy tudjam, hogy ő magának csinálja addig kicsit sem imponál, mert nem tudom, hogy jó a kézügyessege legalább ami viszonylag pozitív, vagy kozmetikushoz jár és az már ugye megint semleges. De azt én se veszem észre, hogy pl a körmében van ezüst és arany, a ruhájában van arany szín és a kiegészítői meg ezüstösek és akkor ezeknegyütt mennyire jól mutatnak már.
Lehet van olyan srác akinek ez feltűnik, de ő meg nem biztos, hogy a lányokat szereti.
Mindenkit más tesz vonzóvá, mert egyszerűen mindenkinek más áll jól a kisugárzásához, a személyiségéhez, az alkatához, a színeihez.
Viszont ha valaki csak konkrét ruhadarabok vagy tárgyak miatt tart vonzónak egy nőt, arról megvan a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!