Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok, nektek melyik a...

Lányok, nektek melyik a kedvenc illatotok a Star Nature parfümölből?

Figyelt kérdés

Régen csak a vattacukros meg valami piros medvecukros volt nekem de egyik se nyerte el igazán a tetszésemet. A medvecukros nagyon édes és gej volt szinte le kellett mosnom magamról annyira zavart az illat, a vattacukrostól meg nem ájultam el úgymond pedig ezt sokan kedvelik de nekem valahogy semleges illata volt és kicsit büdöses. Ahol eddig láttam őket sajnos nem lehetett így előre megszagolni, mivel dobozolva vannak így látatlanban vennék amitől félek kicsit de árához képest tök olcsó, nekem legalább is talán nem bánnám ha mégse tetszene az illat. Viszont itt érdeklődnék hogy lányok, melyik illat jön be nektek és szeretitek is viselni? Csak is Star Nature parfümből. Kort is írjatok.

24L

2021. júl. 2. 17:15
 1/6 anonim ***** válasza:
A kókuszos.
2021. júl. 2. 18:00
 2/6 anonim ***** válasza:
30 vagyok
2021. júl. 2. 18:00
 3/6 Metionin ***** válasza:
Nekem a fekete medvecukros, otthonra használtam ilyen bekuckózós illatnak. Meg volt egy cseresznyés is, azt is szerettem. 31xx
2021. júl. 2. 21:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Vattacukor,rágógumi.
2021. júl. 2. 22:18
 5/6 anonim ***** válasza:
21
2021. júl. 2. 22:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem mindegyik borzalmas (az általad említettekről hasonló a véleményem), mű, kínai piacos cuccokat és/vagy autóillatosítót idéző vacak, pedig nem vagyok flancolós parfümök terén, simán használok több hasonló árkategóriájút is. De ez max 12 évesekhez illik szerintem. Bocsi, biztos nem ilyen választ vártál.
2021. júl. 10. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!