Tesi ora közben nem kenödik el a sminked?
Figyelt kérdés
Lányok akik sminkelve járnak iskolába ,nektek tesi ora közbe pl bukfencezéskor vagy akármikor nem kenödik el a sminketek?2010. aug. 29. 18:27
12/15 anonim válasza:
basszus mekkora problémák. fogadjunk, hogy nem vagy több 15nél.
13/15 A kérdező kommentje:
istenem h már semmit se lehet kérdezni:D és amugyse probléma hanem kiváncsiság.. ugyanis eddig nem sminkeltem magam suli alatt és most akarok és érdeklödtem -.- de ha ennyire fáj akkor nem kell válaszolni és köszi a többiek válaszát:) ja és nem B.Betti vagyok
2010. aug. 29. 21:23
14/15 anonim válasza:
csak gratulálni tudok hozzá, hogy ilyen nagy problémáid vannak! ;)
15/15 A kérdező kommentje:
uristen.na még egyszer leirom:
még nem voltam kisminkelve egy tesi orán sem és érdekelt a dolog h nem kenödik-e el azoknak akik ki vannak sminkelve. de hát akinek az jött le h nekem ez életem legnagyobb problémája akkor annak én tudok gratulálni;)
2010. aug. 30. 12:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!