Lányok! Ha SZÁJFÉNYT (vagy RÚZST) használtok, mivel éritek el, hogy EVÉSNÉL nem kenődik el/ nem megy tönkre/ nem ragadnak bele a morzsák?
Figyelt kérdés
Szeretek szájfényt/rúzst használni, de hogy emiatt egész nap ne egyek... nevetséges. Viszont nem akarom minden falat szendvics után előkapni a zsebtükröt és újrakenni a szám, mert az is röhejes. Mondjak le a szájfényekről??? Van egy pár, nem szeretném őket elpazarolni... :)2010. nov. 19. 21:59
1/22 anonim válasza:
Szia!
Nálam is ez van, én úgy csinálom, hogy gyorsan benyomom a kaját, aztán újrafestem:D
2/22 A kérdező kommentje:
Köszi! Sajna én lassan eszem, de akkor megpróbálok fejlődni! XD
Még ötlet???
2010. nov. 19. 22:15
3/22 anonim válasza:
Nemtom... Én meg állandóan lenyalogatom, letörlöm, lecigizem szal ha fél órát fenn van az már király...
4/22 A kérdező kommentje:
Néha nekem is "eltűnik"... Ha meg nem, teleragad morzsával. Brr.
2010. nov. 19. 22:28
5/22 anonim válasza:
hali :D
ruszozd be a szád tegyél ráá púdert és aztán valami féényt...így tovább fentmarad ha lepuderezed az elso színt :D
6/22 A kérdező kommentje:
Köszi, okvetlenül kipróbálom! :)
2010. nov. 19. 22:47
7/22 anonim válasza:
Én szemceruzával festem a szám, ez csak nagy családi ebédek közben kopik le egy kicsit. Akkor meg gyorsan újrafestem, amúgy is mindig megnézem a fogaimat étkezés után, hogy ne legyen cikis helyzet :) Úgy értem, hogy nem-e ragadt közé valami...
8/22 A kérdező kommentje:
Köszi, ez eddig eszembe sem jutott! Milyen színű szemcerkát használsz??
2010. nov. 20. 08:37
9/22 anonim válasza:
Rózsaszín, kék, zöld, lila stb. De én sokszor úgy sminkelek, mint egy travi :D
Márkát nem nagyon figyelem, olyat szoktam, ami ha kisit a bőrödhöz ér nem folyik, nem olvad meg, hanem keményebb de azért mégis jól fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!