Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan tudnám magam sminkelni?

Hogyan tudnám magam sminkelni?

Figyelt kérdés

Néztem videókat róla,próbálkoztam, de nem megy..

Megtisztítom előtte az arcom mindig. Sok helyen meglátszik,hogy van rajtam alapozó és nagyon száraz lesz tőle a bőröm...Nem egyenletes,matt. Ha van nagyobb pattim azt,hogyan tüntessem el? Hámlani is kezd az arcom minden próbálkozás után..:(

2010. aug. 29. 14:16
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

A nagyobb bőrhibákat csak korrektorral tudod eltüntetni. Ha száraz az arcod, akkor tisztítás után mindenképp kellene rá valami krém. Alapozóból válassz folyékonyt, majd az egészet púderrel mattítsd! Ez a legjobb recept a tartós smink készítéséhez!

2010. aug. 29. 14:19
 2/6 anonim ***** válasza:
én ugy szoktam, hogy folyékony alapozot viszek fel, és utánna puderes ecsettel nagyon réteg hintőport viszek fel és utánna kis pirosito, eltünnek a bőrhibák, lemattitja a folyékony alapozot és a pirosito miatt nemlesz olyan fehér a bőröm a hintopor miatt és természetesnek hat az arcom.
2010. aug. 29. 14:29
 3/6 anonim ***** válasza:

[link]

ajánlom figyelmedbe dorkát(:

nézeges a vidoi közül cisnált már pattanás eltüntetö videot is(: mindent nagyon jol elmagyaráz(:

hogy mondjak pár videot:

-alapozás

-szemszinhez smink

-sminbk kollekcio azoknak akik most kezdenek sminkelni

-szempllaspiál teszt

-arcápolás

-szem allati karikák eltüntetése

-arc formázás sminkel(:

és ez csak hirtelen(: ugyh őt nézegesd(:

2010. aug. 29. 14:30
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2010. aug. 29. 14:37
 5/6 anonim ***** válasza:
Dorka a legjobb!!(: Egyszerűen imádom!=)
2010. aug. 29. 14:55
 6/6 anonim ***** válasza:
nekemis száraz a bőröm, ezért alapozás előtt teszek kevés krémet az arcomra, mert attól nem lesz foltos. No meg az sem mindegy milyen fajta alapozót használsz. Nekem a loreál alapozó vált be, attól nem száraz az arcom.
2010. aug. 29. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!