Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogy szúrjam át a fülem? És...

Hogy szúrjam át a fülem? És milyen tűvel (vastagság/fajta)? A porccal lehet gond? Tényleg eltörhet?

Figyelt kérdés
pl ha targust csinálok magamnak azzal lehetnek bajok? hallottam olyat h eltörik ha nem jo a tű..ez igaz?
2008. dec. 9. 22:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
81%

én is magamnak szúrtam a fülem, bár tényleg vigyázni kell az akupungtúrás pontokra a fülben, de egy piercinges is ugyan úgy eltudja rontani az egészet, én leszedtem a netről egy képet ahol felvannak tüntetve a pontok, megnéztem merre felé ne szúrjak, vettem alkoholt és patikában 1.2cm-1.8cm-es tűket. szerintem a 1.6 a jó.

Porcba amúgy tényleg jobban fáj, szal óvatosan

2008. dec. 11. 07:40
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
csak annyit, hogy a zsákvarrótűt felejtsd el, mert annak (ehhez a művelethez nagyon) tompa hegye van, és kib*szottul fog fájni... :) ( a nemtom hanyadik válaszoló, talán az első, aki írta h magadnak szúrd :D)
2008. dec. 11. 19:56
 13/14 anonim ***** válasza:
3-mal előttem: én ismerek olyta,aki a fél szemére megvakult.szivesen te köcsög
2008. dec. 13. 11:54
 14/14 A kérdező kommentje:
Aki megvakult tőle ő hova szúrta???
2008. dec. 13. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!