Hogy szúrjam át a fülem? És milyen tűvel (vastagság/fajta)? A porccal lehet gond? Tényleg eltörhet?
Én magamnak szúrtam ki a fülemet, csak steril tű (vastagabb) meg 96%os alkohol kellett hozzá. Nem fertőzött el meg semmi. Ellenben a köldökpiercingemmel, amit szalonban csináltattam (jó hírű szalon) és majd egy év volt mire csak nagyjából begyógyult... Szóval egyénfüggő, én a helyedben megpróbálnám magamnak, ha meg egy héten belül semmi javulás vagy rosszabbodás tapasztalható, akkor keress fel egy szakembert.
(egyszer rossz helyen szúrtam ki a fülemet, a porc mellett közvetlenül, és nem akart gyógyulni, állandóan fájt, de kiszedtem a fülbevalót, és semmi nyoma nem maradt)
előző vagyok még eszembe jutott pár dolog: lövetni ne lövesd! Ha már csináltatod válassz egy hozzá értő piercingest! A csaj a kozmetikában nem ért hozzá sokkal jobban, mint te és a lövetés amúgy sem ajánlatos. Meg nem is biztos h mindenki tudja hova szeretnéd, oda lőni nem is annyira lehet.
Egy a lényeg h majd kitapasztalod mennyire bírod te ezeket, én elég sokat szúrtam a fülembe azok megmaradtak, de a porc nagyon nehezen gyógyult nekem.
Ha már kész van figyelj rá, ha nagyon begyullad inkább vedd ki mint hogy komolyabb baj legyen belőle.
Az akupunktúrásosoknak meg: tegye fel a kezét aki személyesen ismer olyan embert aki megvakult egy fülszúrástól! köszi!
Köszii a válaszokat.
Én már beszereztem mindent..lidokain, fertőtlenítő(olyan amit vérvételen használnak), meg 2 féle tűm van van a zsákvarró, és van az injekciós, mind a kettőt kifőzöm és alkoholba áztatom majd a szúrás előtt. Magamnak 4x szúrtam ki(de nem porcba, ezért is kérdeztem most rá)
Volt aki írta h szakemberre bízzam,mert h az akupunktúrás pontok..am ő se fogja kimérni h hol mi van..nekem egyszer egy kozmetikus finoman szolva elbeszta a fülem..sőtét lila lett, és tele hólyagokkal..ezért inkább magamnak csinálom, mert én csak nem rontom el annyira..mert h higénikusabban csinálom mint ő. És ha vmi baj van vele akkor igen kiveszem..utána ugy is begyógyul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!