Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi a véleményetek a Mac...

Mi a véleményetek a Mac alapozókról?

Figyelt kérdés
Szoktam sminkelni de eddig még nem találtam meg a tökéletes alapozót. Olyat keresek ami tartós és erős fedést biztosít.

2021. júl. 23. 21:23
 1/6 anonim ***** válasza:
23%
Jobb mint egy Essence de rosszabb mint egy Chanel. Én csak a Mineralize kedveltem de mar nincs. Nagy a szinvalasztek
2021. júl. 24. 01:07
 2/6 anonim ***** válasza:
75%
Face and body jo!! Termeszwtes hatas ,megis fed. Ez a legjobb alapozo,amit eletemben hasznaltam.
2021. júl. 24. 05:10
 3/6 anonim ***** válasza:
84%
Studio sculptot használtam, nagyon szerettem, de már nincs szükségem erős fedésre.
2021. júl. 24. 13:18
 4/6 anonim ***** válasza:

A Studio Fix Fluidot használom jelenleg.

Eddig a Huda Beauty #Fauxfilter volt a kedvencem, tartós, full fedés, és gyönyörű finish, de megváltoztatták, ezért új alapozót kellett keresnem. Mindig azt hangoztatták, hogy ez mennyire magas fedésű, mennyire tartós, alkalmakra, fotózásokra ajánlják. Hát sírni tudnék hogy ennyi pénzt kiadtam ezért.

Számomra ez egy erős közepes fedés, a tartóssága is max közepes, de legalább csúnyán kopik. A finishe viszont tényleg szép. Kár hogy csak 1-2 óráig. Magához az alapozóhoz nincs pumpa, ki kell öntögetni belőle a terméket, de így kb használhatatlan, VAGY vehetsz majdnem 3000 forintért külön egy iszonyatosan gagyi pumpát hozzá. A kupakot utána nem tudod majd rárakni, a pumpához adnak egy pici műanyag darabot amit mindig rá tudsz pattintani a végére. 5-ször kell belőle nyomni, hogy egy rétegben befedje az arcot, nagyon kicsit adagol. A pumpa egyébként is borzalmas minőségű, a darabjai külön mozognak...

Számomra ez egy nagy csalódás... Alja drogériás minőség.

Viszont az Aden Professional Full HD alapozót szívből tudom ajánlani.

2021. júl. 25. 00:03
 5/6 anonim ***** válasza:
70%

Mac egy túlhypeolt de önmagában gagyi márka, csak a kezdő sminkesek gondolják hogy professzionális márka.

Rúzsai maga a vicc ha egy Guerlainnel vagy YSL összehasonlítjuk őket.

2021. júl. 25. 00:08
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
5-ös van tapasztalatod? Én sosem használtam mac termékeket de szemeztem már párszor velük, a 6-7 ezret én is sokkalom egy darab rúzsért! Én is azt hittem azért kerül enyibe mert profi pigmentált minőséget meg kell fizetni.
2021. aug. 4. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!