Ha vacsorára mentek, alkalmira, akkor milyen rúzst tesztek fel? Ha a vacsora a része az estnek, és szeretnétek szép sminket. ( én alapból mindig rúzsozok,de így nem tudom hogy kellene)
Én a Maybellinet választanám alapos előhidratálással, a NYX Soft matte lip creameket én pl utálom, de tény hogy nagyon szépen és egyenletesen kopnak, de csak a világos színek. A vacsorát 1000% hogy nem fogja kibírni, de legalább nem fogsz utána hülyén kinézni. Nem tudod utána újrakenni?
A 3. terméket sajnos nem ismerem.
Nagyon köszönöm a válaszaitokat, mind nagyon inspiráló volt! :)
Azt megkérdezhetem, kedves 1. válaszoló, hogy a nyx soft matte lip creamekkel mi a bajod? Érdekes, nekem pl. nagyon bejöttek,de a catrice generation matte-ja meg nagyon nem, pedig hasonló formula.
(csak kíváncsiság :)) )
Én vagyok az első válaszoló. Már kenéskor nagyon száraz a textúrájuk, mindig azt hiszem hogy kifogyott, de úgy igazán sosem száradnak meg az ajkakon, fognak egy picit. A sötétebb színek vállalhatatlanul foltosak (NYX adventi naptárakból szedtem már ki 4-et, az egyik egy fekete volt, ki kellett dobnom, sehogy sem lehetett úgy felkenni, hogy akár egy pillanatra is vállalható legyen, de ha sikerült is volna, kb 1 percig tartott volna, mert emiatt a krémes állaga miatt elmászkál, és ugyanolyan foltos lesz). Világos színeknél nem is feltűnő, de a feketénél nagyon látszott hogy egy átlátszó fedése van, és az sem egyenletes, hanem csíkos.
A világosabb, nude színek pedig pont emiatt az átlátszóbb, vékony fedés és krémes állag miatt kopnak nagyon szépen.
(+Infó amúgy, hogy a soft matte lip creamek nekem sokkal hamarabb megromlottak, mint a többi nyx folyékony rúzsom, büdösek lettek és szinte égették a számat.)
Én sem értem miért nem működik nálam, pedig mindenki dicséri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!