Használtatok már Artistry (pasik: Tolsom) kozmetikumokat?
hali: első vagyok
a pattanás elleni zselét kihagytam: tehát az ugyan nem tünteti el gyorsabban a pattanásokat mint pl Bachtobran (vagymi, ilyen gyógyszertári pattanás elleni kenőcs) viszont nem ragad úgy mint az, hanem hamarabb felszívódik
nekem van egy ismerősöm aki használ spa-t meg kozmetikumokat, egyikre se panaszkodott
max annyi jut eszembe (ugyanis minden egyes terméket külön meg kell tanulni használni):
- spa-ból kenj fel kevesebbet
- a spirál tubust meg jól zárd be
nekem csak artistrysés eddie funkhauseres sminkcuccaim vannak, régebben voltak avonosok is meg stb. de sztem azok semmire nemjók. igeaz, hogy olcsóbbak, de a minőségül fele annyira nemjó, és sokkal gyorsabban elfogynak.
apukám használja a tolsomos termékeket is, neki nagyon bejötte.
Kedves előttem szóló!
Hogyha írsz privit, nagyon szívesen küldök neked bővebb infót ezekkel kapcsolatban!:)
Szia. Én forgalmazom az Amway termékeket és persze használom is! Igaz kissé elfogult vagyok ezekkel a termékekkel kapcsolatban,de sosem ferdítem el a dolgokat! Nekem csak jó tapasztalataim vannak.Épp most akarok venni parfümöt magamnak,eddig Tolsomot használtam (nekem tetszett),most kipróbálom az Oportunetet is.
Ha az Amway termékekkel kapcsolatban bármilyen kérdésed akad,bármiben szívesen segítek.
Hali!
A kérdés nem friss, de azért gondoltam énis válaszolok. Férfi vagyok, és Tolsom szettet használok (arctej, tisztító, bőrsimító, borotválkozó gél stb...), és mindenkinek csak ajánlani tudom. Aki megteheti, és képes rá, h ezeket a termékeket megvegye, mégha drágának is látszik, sokkal jobb, sokkal tartósabb, és sokkal kevesebb károsabb vegyszert tartalmaz, mint bármelyik tv-ben reklámozott sz.r. A borotvagéljét lassan másfél éve használom, heti 2-3 alkalommal, és még mindig van benne. Egyszerűen fantasztikus termékei vannak az Amwaynek, tehát nemszabad kihagyni!!!
TOLSOM-ot használok, tisztítót, tonikot, arctejet, borotválkozógélt és egész kiváló. Ráadásul baromi sokáig elég.
A gilette gagyi hányadék hozzá képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!