Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan szokták ezt megcsinálni?

Hogyan szokták ezt megcsinálni?

Figyelt kérdés

Itt egy kép ahol a csaj szemére gondolok ahogy ki van húzva: [link]

Nem az hogy rá akarok hasonlítani, csak az érdekel hogy mivel csinálja meg azt ott a szeménél ahogy kihúzza meg minden. Nem hiszem hogy szemcerkával csinálja mind1. Légyszi segítsetek! Már régóta érdekel ez a dolog!

2010. aug. 27. 11:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Tussal.
2010. aug. 27. 11:56
 2/6 anonim válasza:

Szemhéj tussal.

Ha ilyet akarsz magadnak, érdemes a filc hegyűt választanod, mert az ecsetes megoldáshoz kell némi gyakorlat.

2010. aug. 27. 12:17
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! :)

Ecseteset vettem szerintem és mikor kezdtem húzni a szemem felett meg alul akkor nagyon hülyén néztem ki.

2010. aug. 27. 12:31
 4/6 A kérdező kommentje:
Azt eddig tudom, hogy felül tussal kell. De alul mivel??
2010. aug. 27. 14:01
 5/6 anonim ***** válasza:

sya

hát szerintem ugy csináld, hogy felül szemhéjtussal és alul pedig szemcerkával..nagyon jól fog kinézni

2010. aug. 27. 23:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Száraztussal (Gel Eyeliner), belül pedig ceruzával.
2010. aug. 28. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!