Matek érettségi! A matek érettségiben szoktak lenni ilyen szerkesztős feladatok? Amit mondjuk körzővel vagy vonalzóval kell megcsinálni?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 7. 17:11
1/6 anonim válasza:
középszinten tuti nem, max le kell írnod hogyan csinálod, de szerkeszteni tuti nem kell.
Másrészt nem kell félni a mat érettségitől, az az egyik legkönnyebb kötelező érettségi, addig tart amíg leírod, nem kell rajta gondolkodni
sok sikert
2/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm Neked a gyors választ,én csak közepen megyek,de hát...azért én félek tőle:)
2009. ápr. 7. 18:27
3/6 anonim válasza:
Én is most fogok érettségizni, és nem szoktak benne lenni szerkesztős feladatok, de attól függetlenül legyen nálad körző, vonalzó.Inetrneten meg tudod nézni, az előző évi feladatokat. Mi múlt héten írtunk próba érettségit matekból, de ebben sem volt szerkesztős feladat. Itt megnézheted az előző évi feladatokat: [link]
4/6 anonim válasza:
Elméletileg előfordulhat, kérik, hogy hozz magaddal eszközöket, de különben tényleg nem valószínű. És sok sikert!!!! :P tényleg nagyon könnyű, én hülye vagyok matekból, mégis meglett tavaly az 5ös.
5/6 anonim válasza:
elvileg előfordulhat, de én még nem találkoztam olyan emberrel, akinek szüksége lett volna ezekre, de amikor én érettségiztem, mindenki azon görcsölt, hogy nem vitt magával vonalzót és körzőt, szóval azért nem árt.
6/6 anonim válasza:
Vannak szerkesztős feladatok,egy minimum,és ahhoz meg kell szerkesztened azt a bizonyos dolgot,hogy el tudd képzelni azt,hogy mit is kérdez a kérdés valójában.Plusz a szerkesztett rajzokra is kapunk pontot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!