Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok, egyforma vagy más...

Lányok, egyforma vagy más színűre festitek a kéz- és lábkörmötöket?

Figyelt kérdés

2021. júl. 5. 00:13
A kérdező szavazást indított:
Egyforma.
A kezemen világosabbra, a lábamon sötétebbre.
A kezemen sötétebbre, a lábamon világosabbra.
Csak a kezemen festem.
Csak a lábamon festem.
29 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Múlt héten a kézkörmöm halvány rózsaszín csillogós volt, a lábkörmömet meg csak szimpla átlátszóval kentem be.

De van, hogy egyformára festem be.

2021. júl. 5. 05:45
 2/5 anonim ***** válasza:
általában ugyanaz, de mindig alig látszó nude árnyalatot használok
2021. júl. 5. 12:03
 3/5 Metionin ***** válasza:
100%
Általában nem egyforma, azért is mert a kezemen egy hétig marad fent, a lábamon tovább. A kezemen összességében változatosabb szokott lenni, általában valami sötét szín, meg mintás is olykor, a lábamon meg csak egyszerű sötét színek, fekete, bordó, sötétkék, minta nélkül.
2021. júl. 5. 21:22
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Mikor hogy... Most peldaul a labamon tiszta feher, a kezemen rozsaszin es fekete
2021. júl. 6. 08:26
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Van hogy egyforma. Lábamon piros fekete francia vagy fehér szokott lenni. Kezemen sokféle :)
szept. 30. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!