Lányok, egyforma vagy más színűre festitek a kéz- és lábkörmötöket?
Figyelt kérdés
2021. júl. 5. 00:13
A kérdező szavazást indított:
Egyforma.
A kezemen világosabbra, a lábamon sötétebbre.
A kezemen sötétebbre, a lábamon világosabbra.
Csak a kezemen festem.
Csak a lábamon festem.
29 szavazat
1/5 anonim válasza:
Múlt héten a kézkörmöm halvány rózsaszín csillogós volt, a lábkörmömet meg csak szimpla átlátszóval kentem be.
De van, hogy egyformára festem be.
2/5 anonim válasza:
általában ugyanaz, de mindig alig látszó nude árnyalatot használok
3/5 Metionin válasza:
Általában nem egyforma, azért is mert a kezemen egy hétig marad fent, a lábamon tovább. A kezemen összességében változatosabb szokott lenni, általában valami sötét szín, meg mintás is olykor, a lábamon meg csak egyszerű sötét színek, fekete, bordó, sötétkék, minta nélkül.
4/5 anonim válasza:
Mikor hogy... Most peldaul a labamon tiszta feher, a kezemen rozsaszin es fekete
5/5 anonim válasza:
Van hogy egyforma. Lábamon piros fekete francia vagy fehér szokott lenni. Kezemen sokféle :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!