A kérdező szavazást indított:
Mindig, vagy legalábbis gyakran.
Ritkán, vagy időszakosan (pl. nyáron).
Soha.
77 szavazat
2/12 poni55 válasza:
Én csak a kezemen szoktam festeni a körmeim, lábujjakon nem.
3/12 anonim válasza:
Én nyáron szoktam, de csak valami kis világossal, hogy ha elkezd kipni ne nézzen ki egyből olyan igénytelenül.
5/12 anonim válasza:
Én kb soha, mert bonyolultnak tartom odáig lehajolni+nagy, nem szép és egyenetlen körmeim vannak.
Egész életemben kb 5-6* volt festve, ennek fele sulis úszás miatt felsőben, mert akkor ez "menő" volt, majd 1* mikor kicsi voltam (kb 8-12), meg felsős úszás után 1-2* gimiben, de ennyi. 😅
6/12 anonim válasza:
Amikor kezd lekopni a festék akkor újrafestem.
7/12 anonim válasza:
Mindig ki van festve,már régóta.
8/12 anonim válasza:
Csak nyári időszakban festem ki.
9/12 anonim válasza:
Soha. Nem tudom elképzelni higy fessem több okból is. Nem is olyan szép egyenletesen a körmeim, a kislábujjamon szinte nincs is köröm, furán nézne ki. Mindig elég rövidre van vágva, ha kicsit hosszabbra hagynám kilyukadna a zokni. 2 naponta meg nem szeretek körmöt reszelgetni. Egyszóval nekem csak nyűg lenne.
10/12 anonim válasza:
13 éves korom óta kb mindig festve van.
Általában bordó, piros, fekete, sötét kék, sötét zöld, türkiz vagy valami csillámos óarany, esetleg bronz szín.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!