Maybelline Lash Sensational, és abból is leginkább azt, amelyiknek azt hiszem intense black a neve, vagy extreme black, vagy valami olyasmi. 2500 körül van, nem tudom az mennyire elfogadható, én évek óta újraveszem, pedig sokat kipróbáltam már, de ez a tökéletes számomra, tökéletesen megéri az árát.
2021. júl. 4. 22:26
3/12 Metionin válasza:
Lovely Best Ever meg a vámpíros, nálam ezek verik a drágábbakat is.
2021. júl. 4. 22:36
4/12 anonim válasza:
Maybelline Lash Sensational, Maybelline Sky High
2021. júl. 5. 00:36
5/12 anonim válasza:
Maybeline Colossal
2021. júl. 5. 01:47
6/12 anonim válasza:
Én eddig csak a hajlított keféjű spirálokkal tudtam elérni a nagyon hosszú és póklábak/csomók nélküli dús hatást és végeredményt, így a kedvenceim között is csak ilyenek vannak.
Maybelline Lash Sensational (Intense Black) - az eredeti rajtam túl szürkés, nem az atomfekete kategória, ezért ezt veszem. Nem csak az egyik legjobb, de a valaha volt legtartósabb szempillaspirálom is.
Maybelline Snapscara - Ez is rettenetesen jó. Nagyon hosszú és ívelt pillákat csinál. Mostanában jobban szeretem a LS-nél is, mert könnyebb állaga van, és egyszerűbb lemosni este. Ugyanakkor ez is egész nap tartós.
2021. júl. 5. 10:29
7/12 anonim válasza:
essence, maybelline rószaszín tubusos, a legolcsóbb
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!