Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nyelv piercing gáz? Többi lent

Nyelv piercing gáz? Többi lent

Figyelt kérdés

Sziasztok

Évek óta szeretnék nyelv piercinget, a fogaimat elkezdtem megcsináltatni, jobb oldalt alul 3 ki van húzva annak a helyére majd menni fog csináltatott fog, bal oldalt alul van egy ami rossz azt húzni kell, és elötte egy amit pedig tömni, de a dokim akihez járok most egy hónapig nem dolgozik, a következő időpontom augusztus 7.

A kérdésem az lenne gáz lenni ilyen fogakkal elmenni kiszuratni a nyelvem?

2021. jún. 28. 20:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
21%
Nemek például nem tetszik, de végső soron az számít, hogy neked jó-e
2021. jún. 28. 20:50
 2/12 anonim ***** válasza:
77%

Számomra semleges lenne, hogyha a párom ,,hordana".

Csak az a baj vele, hogy roncsolja a fogakat.

2021. jún. 28. 20:53
 3/12 anonim ***** válasza:
91%
Miért lenne gáz? Nem fog függő a piercing
2021. jún. 28. 20:55
 4/12 A kérdező kommentje:
Igen értem, de ott nyilván ki kell myitni a számat, akkor látni fogja a piercinges a fogaimat is
2021. jún. 28. 20:59
 5/12 anonim válasza:
39%
Nem gázos a piercinges pont nem fog törödni a fogaiddal. Az meg butaság , hogy szétb@ssza a fogat szimplán műanyag gumisabb golyód legyen az jóval puhább , mint a fém.
2021. jún. 28. 21:00
 6/12 A kérdező kommentje:
Mi igaz abból hogy könnyen le lehet nyelni?
2021. jún. 28. 21:01
 7/12 anonim ***** válasza:
Nekem sokáig szokatlan volt a piercing de megszoktam
2021. jún. 28. 21:03
 8/12 anonim válasza:
100%
Ha rosszul van rácsavarva le lehet nyelni. Csillag alakú volt bent azt könnyen megmozgatta bármilyen étel , le is nyeltem a második sima gömböt véletlen rosszul csavartam rá. Nem lesz bajod tőle s ritkán fordul elő 5 év alatt 2 nem hiszem , hogy sok lenne s csak a golyó landol a gyomorba , észreveszed , hogy valami nem okés. 5-ös voltam
2021. jún. 28. 21:06
 9/12 A kérdező kommentje:

Sziasztok

Elkészült a piercing, a szúrás nem fájt, most megy már ki a lidokain hatása, de annyira nem vészes.

A beszéd nehézkes elég nagy a pc. De imádom

2021. jún. 30. 18:19
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Na, örülök neked!

Gondolom mondták, de most ne egyél-igyál tejtermékeket.

2021. jún. 30. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!