Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ez egy okés sminkrutin lenne?

Ez egy okés sminkrutin lenne?

Figyelt kérdés

Még sosem sminkeltem, de ki szeretném próbálni. Lényegében annyira rá vagyok kattanva erre a témára, hogy tegnap és ma éjszaka is ezek után olvasgattam, hogy mi micsoda, mit mi után kéne felapplikálni. Végül erre jutottam:

Balea ultra szenzitív arctisztító víz

Balea ultra szenzitív mattító arckrém

Sundance Kids 50+

alverde korrektor (a szemem alatti/környéki területre)

alverde porállagú alapozó

Nothing but Volume barna színű szempillaspirál

Felhelyezési sorrendben írtam őket. Ti mit szóltok hozzá? Tényleg csak ilyen nagyon alap sminket szeretnék, ami nem igazán tűnne fel másoknak, hogy sminkelek, de mégis elfedje valamennyire a bőrhibáimat, illetve a szempillaspirál pedig kicsit kiemelje a szemeimet. Ha a sorrendben van hiba, azt is mindenképp írjátok meg! Ez az arckrém elvileg jó sminkalapnak is, ezért gondoltam feleslegesnek a primert. 16/L

2021. jún. 28. 05:00
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Amúgy beszereztem már mindent, és tökre tetszik is a smink, csak kicsit bénáztam a szempillaspirállal. Hozzá kell majd ehhez szoknom, most olyan szokatlan az arcom, de legalább "nagylányos". :D
2021. jún. 28. 19:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!