Ez egy okés sminkrutin lenne?
Még sosem sminkeltem, de ki szeretném próbálni. Lényegében annyira rá vagyok kattanva erre a témára, hogy tegnap és ma éjszaka is ezek után olvasgattam, hogy mi micsoda, mit mi után kéne felapplikálni. Végül erre jutottam:
Balea ultra szenzitív arctisztító víz
Balea ultra szenzitív mattító arckrém
Sundance Kids 50+
alverde korrektor (a szemem alatti/környéki területre)
alverde porállagú alapozó
Nothing but Volume barna színű szempillaspirál
Felhelyezési sorrendben írtam őket. Ti mit szóltok hozzá? Tényleg csak ilyen nagyon alap sminket szeretnék, ami nem igazán tűnne fel másoknak, hogy sminkelek, de mégis elfedje valamennyire a bőrhibáimat, illetve a szempillaspirál pedig kicsit kiemelje a szemeimet. Ha a sorrendben van hiba, azt is mindenképp írjátok meg! Ez az arckrém elvileg jó sminkalapnak is, ezért gondoltam feleslegesnek a primert. 16/L
Minek ennyi szemét az arcodra?
Kend be egy hidratálóval meg tegyél spirált. De az a sok szarság nem kell a bőrödre
Az általad írt konkrét termékeket nem próbáltam, szóval azokról nem tudok véleményt mondani, de általánosságban teljesen jó ez a rutin. (Ha esetleg a termékek közül valamelyikben nem vagy biztos, hogy jó, akkor - ha még nem ismered esetleg - a krémmániát tudom ajánlani, ott rengeteg véleményt olvashatsz a különböző kozmetikumokról ami sokat segíthet a választásban.)
És egyébként ne aggódj, ez egyeltalán nem sok, a sminkelés előtt fontos megtisztítani az arcot, illetve a fényvédelem is fontos, a többi pedig csak a smink része, de ez elég minimálisnak mondható, közel sem az a kategória, hogy minden szir-szart az arcodra kensz feleslegesen.
Jó nekem a dm saját oldala is, legalább gyakorlom a németet, mivel szinte csak német vélemények vannak.
Köszönöm a válaszod! :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!