Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ez egy okés sminkrutin lenne?

Ez egy okés sminkrutin lenne?

Figyelt kérdés

Még sosem sminkeltem, de ki szeretném próbálni. Lényegében annyira rá vagyok kattanva erre a témára, hogy tegnap és ma éjszaka is ezek után olvasgattam, hogy mi micsoda, mit mi után kéne felapplikálni. Végül erre jutottam:

Balea ultra szenzitív arctisztító víz

Balea ultra szenzitív mattító arckrém

Sundance Kids 50+

alverde korrektor (a szemem alatti/környéki területre)

alverde porállagú alapozó

Nothing but Volume barna színű szempillaspirál

Felhelyezési sorrendben írtam őket. Ti mit szóltok hozzá? Tényleg csak ilyen nagyon alap sminket szeretnék, ami nem igazán tűnne fel másoknak, hogy sminkelek, de mégis elfedje valamennyire a bőrhibáimat, illetve a szempillaspirál pedig kicsit kiemelje a szemeimet. Ha a sorrendben van hiba, azt is mindenképp írjátok meg! Ez az arckrém elvileg jó sminkalapnak is, ezért gondoltam feleslegesnek a primert. 16/L

2021. jún. 28. 05:00
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Esetleg kéne egy sminkfixáló spray is a végére? Vagy az a porállagú alapozókra nem szükséges?
2021. jún. 28. 05:05
 2/11 anonim ***** válasza:
3%

Minek ennyi szemét az arcodra?

Kend be egy hidratálóval meg tegyél spirált. De az a sok szarság nem kell a bőrödre

2021. jún. 28. 06:10
 3/11 A kérdező kommentje:
Csak ki akarom próbálni, hogy milyen sminkelni, meg, hogy hogy néznék ki sminkkel. Magamat ismerve úgy is pénzkidobás lesz a vége, de elég makacs vagyok, szóval előbb-utóbb úgy is megvennék egy csomó ilyen szirsz@rt.
2021. jún. 28. 06:17
 4/11 A kérdező kommentje:
Meg suliidőben is azzal a kemény 2-6 óra alvásaimmal mindig karikásak a szemeim és körülötte is borzalmasan néz ki a bőröm, és így talán nem néznék ki úgy sokszor, mint egy mosott sz@r. (Nálam nem lehetséges opció az, hogy eleget alszom, de ez már az én bajom.)
2021. jún. 28. 06:20
 5/11 A kérdező kommentje:
És kettes, amúgy meg nem mind szemét. A napvédelem igenis fontos (Sundance Kids 50+). Attól pedig csillog a bőröm nagyon, így a por állagú alapozóval azt is el tudnám fedni.
2021. jún. 28. 06:22
 6/11 anonim ***** válasza:
85%
Igen ez így egy teljesen átlagos smink/arcápolási rutin.
2021. jún. 28. 08:08
 7/11 anonim ***** válasza:
97%
nekem jonak tunik. a borodet apolja, viszont alig fog feltunni hogy ki vagy sminkelve
2021. jún. 28. 08:50
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsó két választ! Mivel mint írtam, teljesen rá vagyok kattanva erre a témára, úgyhogy szerintem még ma elmegyek a közeli dm-be. Remélem, nem fogok olyat nagyot csalódni, miután felapplikáltam a termékeket.
2021. jún. 28. 12:16
 9/11 anonim ***** válasza:
94%

Az általad írt konkrét termékeket nem próbáltam, szóval azokról nem tudok véleményt mondani, de általánosságban teljesen jó ez a rutin. (Ha esetleg a termékek közül valamelyikben nem vagy biztos, hogy jó, akkor - ha még nem ismered esetleg - a krémmániát tudom ajánlani, ott rengeteg véleményt olvashatsz a különböző kozmetikumokról ami sokat segíthet a választásban.)

És egyébként ne aggódj, ez egyeltalán nem sok, a sminkelés előtt fontos megtisztítani az arcot, illetve a fényvédelem is fontos, a többi pedig csak a smink része, de ez elég minimálisnak mondható, közel sem az a kategória, hogy minden szir-szart az arcodra kensz feleslegesen.

2021. jún. 28. 17:15
 10/11 A kérdező kommentje:

Jó nekem a dm saját oldala is, legalább gyakorlom a németet, mivel szinte csak német vélemények vannak.

Köszönöm a válaszod! :D

2021. jún. 28. 18:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!