Az van ráírva az alapozómra, hogy vízálló. Akkor mehetek vele strandra??😂😂
Figyelt kérdés
Ezt én se nagyon gondolom komolyan, de ha vízálló akkor vízálló, nem?😂2021. jún. 27. 15:56
A kérdező szavazást indított:
Leázik rólad, ne menj abba!!!!
Egy próbát megér.
29 szavazat
1/8 anonim válasza:
Ha a fejed is belenyomod a vízbe, akkor onnan szerintem lejön.
2/8 anonim válasza:
Kend fel magadra, és vizezd be. Ha nem jön le, akkor menj vele strandra. XD
3/8 anonim válasza:
Persze, vízálló. Csak az annyiban nyílvánul meg, hogy ha rá esik pár csepp esső nem kenődik meg. Ha még esetleg rámész smink fixálóval akkor nehezebb levakarni, úgy talán meg lehet próbálni.
4/8 anonim válasza:
Szerintem ne fiúkkal menj strandra, mert ők biztosan bedobnak a vízbe és az alapozónak lőttek!
5/8 A kérdező kommentje:
Skacok, ennek lőttek, nem tom miért írták rá, hogy bírja a vizet! :DDDDDDDDDDD
2021. jún. 27. 17:04
7/8 anonim válasza:
6. Ez úgy lenne menő, ha nem csak a magyar nyelvet vágod, hanem legalább 3 nyelvre is le tudod fordítani a kijavított mondatot, segítség nélkül.
Amúgy meg a tájnyelvi, rétegnyelvi nyelvhasználat nem "hiba", csak a laikusok fülét bántsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!