Hogyan vigyem fel az alapozót, ha nem akarom, hogy eltüntesse az anyajegyeimet?
Figyelt kérdés
Több nagyobb anyajegy is van az arcomon, amiket nem akarnék elfedni. Még sosem használtam semmilyen sminket életemben, ezért így elgondolkoztam, hogy hogyan lehetséges az, hogy látszódjanak az anyajegyeim, de a kisebb bőrhibákat, mitesszereket elfedje. 16/L2021. jún. 27. 05:49
1/4 anonim válasza:
Láttam már videókban, ahol magas fedésű termékeket használtak, hogy simán csak visszatörölték fültisztítóval az anyajegyeknél.
Egyébként szerintem vidd fel egyenletesen egy nagyon vékony rétegben, hogy egységesítsen, aztán építsd csak ott, ahol szükséges.
2/4 anonim válasza:
Alacsony fedésű alapozó és alá a bőrhibákat előre egy korrektorral kijavítod.
3/4 A kérdező kommentje:
Előre? Nem az alapozót kell először feltenni (a primer után)? Az alacsony fedésű alapozó egyébként a por állagú? Vagy az állagnak semmi köze nincs a fedéshez?
2021. jún. 27. 23:11
4/4 anonim válasza:
Nincsenek szigorú szabályok a sminkben . Úgy kell csinálni ahogyan neked beválik . Az alapozó állagának semmi köze a fedéshez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!