Piercing kerdes?
Tudom tudom, visszakerestem ezzel kapcsolatban 2012-es kerdesekig, de meg igy sem gyozodtem meg rola teljesen 😅
Septum az almom evek ota. Koldok piercingem van 14 eves korom ota (24 leszek), van tobb helixem, a bal fulem a fulcimpatol a fulem tetejeig vegi van szuratva. Van nostril piercingem, most lesz julius vegen 2 eves. Az elegge kellemetlen volt, maga a szuras is mondhatni fajt. Eldontottem, hogy vagy most juliusban, vagy pedig augusztusban, de szuratok septumot vegre! Hallottam/olvastam olyat is hogy az faj az egyik legjobban a piercingek kozul, meg olyat is, hogy alig erezni a szurast. Felek tole igazabol, hogy milyen lesz. A tobbi pc-m szurasst siman kibirtam, de ennel gondolkozok, hogy megkerdezem van-e nekik lidokain spray. Nagyon faj? Tudom, hogy emberenkent valtozik, de megis kivancsi lennek sajat tapasztalaitokra. Mondjuk, ha 1-10 skalan kene ertekelnetek? Meg ugye nem fognak hulyenek nezni a szalonban, ha megkerdezem a lidokain sprayt? 😅
Koszonom elore is a valaszokat! 🙂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!