Piercing kerdes?
Tudom tudom, visszakerestem ezzel kapcsolatban 2012-es kerdesekig, de meg igy sem gyozodtem meg rola teljesen 😅
Septum az almom evek ota. Koldok piercingem van 14 eves korom ota (24 leszek), van tobb helixem, a bal fulem a fulcimpatol a fulem tetejeig vegi van szuratva. Van nostril piercingem, most lesz julius vegen 2 eves. Az elegge kellemetlen volt, maga a szuras is mondhatni fajt. Eldontottem, hogy vagy most juliusban, vagy pedig augusztusban, de szuratok septumot vegre! Hallottam/olvastam olyat is hogy az faj az egyik legjobban a piercingek kozul, meg olyat is, hogy alig erezni a szurast. Felek tole igazabol, hogy milyen lesz. A tobbi pc-m szurasst siman kibirtam, de ennel gondolkozok, hogy megkerdezem van-e nekik lidokain spray. Nagyon faj? Tudom, hogy emberenkent valtozik, de megis kivancsi lennek sajat tapasztalaitokra. Mondjuk, ha 1-10 skalan kene ertekelnetek? Meg ugye nem fognak hulyenek nezni a szalonban, ha megkerdezem a lidokain sprayt? 😅
Koszonom elore is a valaszokat! 🙂
Nekem nem igazán fájt, mondjuk 10/3, mert azért kissé csíp, de NAGYON DURVÁN KELLEMETLEN. Ömlött a taknyom-könnyem közben, és még utána is percekig "sírtam". Mondjuk ugyanúgy sírtam és folyt az orrom, amikor magamnak cseréltem az ékszert, mikor már rég begyógyult, szóval lehet, hogy csak nekem ilyen hiperszenzitív az orrom.
Egyébként volt nostrilom is, a fájdalomszint hasonló, de az nem volt annyira irritáló érzés.
Nekem először szalonban csinálták, de hihetetlenül ferdére szúrták, nem is jó helyre. Az érzéstelenítő spray is a számba lett fújva, de a szúrás maga így sem fájt. 1 év múlva megelégeltem és kiszúrtam magamnak injekciós tűvel betadinnal fertőtlenítve, érzéstelenítés nélkül. Ez már kicsit fájt, de a koncentrálás miatt nem figyeltem a fájdalomra, csak arra, hogy jó helyre szúrjam.
Normális szalonba menj, és szerintem nem fogod érezni, már csak az izgatottság miatt sem mert az lesz előtted, hogy végre meglesz az áhított piercing.
Valóban nem fájdalmas, csak kellemetlen. Pedig nekem kétszer szúrta közvetlen egymás után a piercer, mert elsőre ferde lett, de csak enyhe nyomást éreztem. Tényleg 10/3 kb., vagy még annyi se.
Viszont tényleg könnyed-taknyod-nyálad egybe fog folyni, szóval sminkelni mondjuk ne sminkelj előtte. :D
Amúgy szuper piercing, mert mivel - ha jól szúrják -, akkor csak egy aprócska bőrdarabon megy át, így a gyógyulása olyan, mint egy sima fülcimpában lévő fülbevalónak, 2-3 hét, de max. egy hónap után már gyógyult lesz valószínűleg.
Pont emiatt nem is fájdalmas, szerintem aki arról panaszkodik, hogy neki nagyon fájt, ott helytelenül lett szúrva valószínűleg, és porcot is érintett a tű.
Koszonom a valaszt neked is! 🙂
Jaj bakker. Pedig annak a gyogyulasa is eleg maceras, kellemetlen. Nekem legalbbis a helixek mai napig fajnak az osszes, a legregebbi 2,5 eves.
Igen, ezert akarom bevallalni vegre. Elvegre az atszuras kb 1 masodperc, utana szokott rosszabb lenni az ekszer berakasa mindig, de az is megvan kb 20 masodperc alatt a bogyo ratekeresevel egyutt. Annyit meger. De megis felek ettol az egy piercingtol..
Ismerőseim elmondása szerint nagyon fájt nekik.
Még aki jól bírja a fájdalmat ő is ilyen 10/6-7esre értékelte a fájdalmat.
És szerintem nyugodtan kérdezd meg tőlük a sprayt.
Nekem fájdalommentes volt az egész.
Kb 2 perc alatt át is szúrta és ment bele az ékszer. 10/2-re értékelem
Könnyen is gyógyult be
A helix 100x rosszabb volt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!