Hol lehet kapni olyan gélt vagy zselét amit szemre kell kenni és arra kell tenni a csillámport hogy ne potyogjon le? Egyáltalán mi a neve?
Figyelt kérdés
Kaptam 3 féle csillámport szilveszterre amit szemhéjra kell tenni, de mivel csak sima csillogós por ezért egy szem se marad rajta, lepotyog minden. És hallottam olyat hogy van valami zselészerű valami amit felkell kenni és arra kell felvinni a csillámport és akkor ottmarad a helyén. Ha valaki tudja mi a neve és hol lehet kapni az légyszi írjon...köszönöm2008. dec. 7. 18:04
1/5 anonim válasza:
szerintem drogériában lehet kapni. de egy picit keverj őssze testápolóval a testápoló beszivódik a bőrbe és a csilógó szépen ottmarad a bőrőn. eddig mindég bevált .
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!:) Kifogom próbálni!:)
2008. dec. 7. 22:38
3/5 anonim válasza:
Aha és ha a testápoló beszívódott foltokban hullik majd le a csillám és úgy fogsz kinézni mintha sietve ráadásul sötétben sminkeltél volna :DD
Lehet kapni úgynevezett szemhéjfényt, erre tapad és a sminkesek is használják ezt.
De épp a minap hallottam, hogy vazelinnal is lehet és gazdaságosabb megoldás. Tervezem kipróbálni én is.
Amúgy én mindenféle zselét találok nekem csillámpor kéne!:D DM-ben szerintetek van? Rég voltam már.
C.
4/5 anonim válasza:
te kipróbáltad már hogy ennyire tudod? ha igen valószinü rossz minőségü testápólót használtál. miért beszéled le ?lehet neki beválik . nem muszáj buli ellőtt kiprobálni hanem akkor mikor épp nincs semmi dolga .ha meg nem jőn be mi baj lehet.
5/5 anonim válasza:
Bocs, de én tanultam ezt :D
De ő tudja mit csinál, nekem 8. Én csak leírtam a véleményemet, nem rossz szándékból.
Ennyi, szia
C.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!