Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen és mennyi ékszert/kiegé...

Milyen és mennyi ékszert/kiegészítőt szoktál magadon hordani? Suliba hordtok ékszert? Ha igen, milyet és mennyit?

Figyelt kérdés

2021. máj. 22. 20:09
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem hordok iskolában maximum egy gyűrűt és egy nyaklánc, meg órát.
2021. máj. 22. 20:35
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Jelenleg nem hordok semmi ilyesmit, egy órát viszont akarok majd venni.
2021. máj. 22. 22:14
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Csak egy karóra.

Nem bírom az ékszereket elviselni magamon.

2021. máj. 23. 14:45
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Na, én voltam az aki fullba nyomatta (most is). Szerettem az ilyen egyszerű lánc+egyszerű medál nyakláncokat de több is volt, aztán szembejött egy csaj 3-4 ilyennel a nyakában (szépen egyre rövidebb láncokkal) és beütött az isteni szikra. Gyűrűkkel szintén elkezdtem ezt, igazából a tanárok nem szóltak mert tényleg egyszerű kis ékszerek voltak csak több, de ha meg olyan óra volt levettem őket.

Jelenleg ott tartok hogy 3 nyaklánc, 1 kis fekete szalag choker, 8 gyűrű, meg egy karkötő, meg a fülem tele van piercinggel.

2021. máj. 23. 16:14
 5/9 anonim ***** válasza:
Van egy szemöldök, és pár fülpiercingem, de ennyi. Kiegészítőket nem hordok.
2021. máj. 24. 10:41
 6/9 kisbarack66 válasza:
pár gyűrű,nyaklánc,fülkarika
2021. máj. 27. 23:35
 7/9 anonim ***** válasza:
Van 9 fülpiercingem, ezen felül meg csak azt a vékony kis karkötőt hordom, amit a “születésemre” kaptam. (Idétlenül hangzik, de nálunk keletieknél szokás az újszülöttnek arany ékszer adni😊)
2021. máj. 28. 03:42
 8/9 anonim ***** válasza:
Én a ballagásomra kapott arany nyakláncot, és arany karláncot hordom, de nem is igazából azért, mert "vagány" lenne vagy bármi, hanem mert egy emlék, és úgy gondolom ha rajtam van szerencsét hoz nekem:)
2021. jún. 12. 15:23
 9/9 anonim ***** válasza:

Néha fülbevalló, esetleg nyaklánc de abból is ami nyakra tapad és látszik.

Esetleg karkötő és enyi de ezek se mindenapokra jellemzőek meg függ az Outfittöl mi illik hozzá.

2021. szept. 6. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!