Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit tehetek a rúzsommal?...

Mit tehetek a rúzsommal? Annyira szeretném használni

Figyelt kérdés

Ugyan is, maszkos idő van és a maszkom letörli a rúzsom vagy elmaszatolja, de olyan helyekre megyek ahol levehetem a maszkot és szeretnék rúzsos ajkakkal megjelenni.

Láttam ilyen videókat, hogy alapozó port szór a szájára amikor már a rúzs fent van, de nem tudom ez használ-e hosszú távon. Valakinek evvel van tapasztalata? Vagy hasonló tipp? Nem szeretnék Csók állót venni, mert ebben a színben nincs ami nekem nagyon tetszik.

2021. máj. 17. 11:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha lepúderezed, akkor mattítani fogod, ezzel is számolj.

Amúgy esetleg vegyél olyan maszkot, aminek hegyesebb az orra. Nem mindenhol lesz szép a rúzsod, de a simulós, sima kék orovosi maszk fazonúak tutira elmaszatolják.

2021. máj. 17. 11:12
 2/5 anonim ***** válasza:
76%
Milyen színben kéne, hátha mégis van belőle olyan ami nem maszatol.
2021. máj. 17. 11:48
 3/5 A kérdező kommentje:
Ilyen ecetvirág színe van. Egy olyat találtam csak eddig ami nekem van
2021. máj. 17. 11:54
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ugyanez a problémám és arra jöttem rá, hogy az egyetlen vállalható megoldás az az, hogy mikor odaérek a helyszínre ott teszem fel a rúzst. Mosdó mindenhol van, és még maszkban érkezek, egyből felkeresem a mosdót (amúgyse árt egy kicsi igazítás a sminken, hiszen néha azt is elkeni a maszk) és ott egy perc alatt megvan.
2021. máj. 17. 15:29
 5/5 Metionin ***** válasza:
100%
Az ilyen kenős rúzst én is a helyszínen teszem fel, a maszk alatt csak ajakápoló van amíg odaérek.
2021. máj. 17. 16:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!