Milyen szinü szemhéjfestékeket használjak a kék szememhez?
Figyelt kérdés
2008. dec. 6. 22:45
1/7 anonim válasza:
A kék szemhez illik a fekete, a sötétkék és ha a hajad is világos akkor jól áll a rózsaszín, barack szín. Ha sötétebb akor a sötét tónusok inkább szerintem.
2/7 anonim válasza:
Nekem bordós rózsaszínes van!És mindenki dícséri:)De a fekete is nagyon jó, vagy a pasztell színek!
3/7 anonim válasza:
Hivatalosan a kék szemhez a barna illik. Ezt sminkesek mondták, de én ezzel valahogy sosem értettem egyet. Amiket előttem írtak azok jók.
A kék szemet nagyon szépen kiemeli a lila :) fekete is jó hozzá, sötétkék, világoskék, barackszín. De szerintem ha megfelelő árnyalat és jól van megcsinálva akkor egyik sem mutat rosszul.
4/7 anonim válasza:
Semmilyet. Nálam a kék szem már indulásból nyerő :)
5/7 anonim válasza:
Én barna árnyalatokat, lilásat, rózsaszíneset, feketét, barackosat, bronzosat használok. Amúgy a sminkesek nem ajánlják a kéket, mert semlegesíti a szemed színét... Nekem se tetszik, egy más színnel sokkal hangsúlyosabbnak látszik
6/7 anonim válasza:
feketét a szempilláid tövébe, vagy krémszínűt esetleg ám az első válaszolónak teljesen igaza van :D
7/7 A kérdező kommentje:
kőszi a válaszokat sorba kiprobálom majd mindet .
2008. dec. 7. 12:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!