Köldök piercingről levehetem a sebtapaszt?
Figyelt kérdés
Kb 10 órája jöttem el, azt mondta hagyjam rajta, de adott valami fertőtlenítőszert is amivel reggelente és esténként kenni kell. Akkor este már levehetem a sebtapaszt? Írnék neki, de mire válaszolna, reggel lenne.2021. máj. 13. 17:52
1/4 anonim válasza:
Leveheted addig, hogy bekend. De erősen ajánlott vissza ragasztani estére.
2/4 anonim válasza:
Honnan jöttél el? Most szúrattad?
Szerintem nem kell rá ragtapasz, teljesen felesleges. Nekem sem volt rajta miután szúrattam, és teljesen jól, gyorsan gyógyult. A lényeg, hogy kezeld rendszeresen és ne piszkáld.
3/4 anonim válasza:
Én is nagyon gondolkozok egy köldök pc-n. Mennyire fájt? Féltél tőle?
4/4 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem fájt, konkrétan nem éreztem semmit. Inkább izgultam kicsit, mint féltem, de mivel kb. 1 perc alatt túl van rajta az ember, ezért igazából felesleges is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!