Egy kis segítség?

Figyelt kérdés

Tehát tabló fotózásom lesz,és kb áll alá érő rövid hajam van..a fodràsz rövidebbre nyírta,mint amit szerettem volna. Valami tipp,hogy mit kezdhetnék vele? Pl hullàmosítsam,vagy bármi..eléggé rossz a kedvem ezért,mivel fontos ez számomra,és most ezt jól elrontották:/. És ráadásul nem is nagyon úgy áll,ahogy kéne:/.

Mellè még azt sem tudom,hogy simán ha megcsinálom a szemöldökömet,egy kis szempillaspirál jó lenne-e😅.

#haj #tablo
2021. máj. 12. 17:33
 1/3 anonim ***** válasza:
68%

sztem ilyen esetben a legjobb ha keresel egy profi fodrászt aki igazít rajta hogy jobban nézzen ki, a fotózás előtt meg egy sminkes aki a haj és arc formádnak leginkább megfelelő sminket csinál..

persze pénzben nem olcsó de legalább jobb kedved lesz :)

2021. máj. 12. 17:40
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha te nem tudod úgy beállítani a hajad, hogy tetszen, akkor érdemes lehet elmenni egy fodrászhoz, aki a fotózás előtt csinál belőle valami jó frizurát.

Ha nem szoktál ennél többet sminkelni, akkor abból elég ennyi is, szerintem a sminkes nem kell. Ez egy tabló fotó, az a jó ha úgy nézel ki rajta, ahogy amúgy is szoktál. Persze előnyösen, de önmagadként. Amúgy is retusálva lesz, szóval az nem is fog látszani, hogy van-e rajtad alapozó vagy nem.

2021. máj. 12. 19:04
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!<3
2021. máj. 13. 06:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!