Egy kis segítség?
Tehát tabló fotózásom lesz,és kb áll alá érő rövid hajam van..a fodràsz rövidebbre nyírta,mint amit szerettem volna. Valami tipp,hogy mit kezdhetnék vele? Pl hullàmosítsam,vagy bármi..eléggé rossz a kedvem ezért,mivel fontos ez számomra,és most ezt jól elrontották:/. És ráadásul nem is nagyon úgy áll,ahogy kéne:/.
Mellè még azt sem tudom,hogy simán ha megcsinálom a szemöldökömet,egy kis szempillaspirál jó lenne-e😅.
sztem ilyen esetben a legjobb ha keresel egy profi fodrászt aki igazít rajta hogy jobban nézzen ki, a fotózás előtt meg egy sminkes aki a haj és arc formádnak leginkább megfelelő sminket csinál..
persze pénzben nem olcsó de legalább jobb kedved lesz :)
Ha te nem tudod úgy beállítani a hajad, hogy tetszen, akkor érdemes lehet elmenni egy fodrászhoz, aki a fotózás előtt csinál belőle valami jó frizurát.
Ha nem szoktál ennél többet sminkelni, akkor abból elég ennyi is, szerintem a sminkes nem kell. Ez egy tabló fotó, az a jó ha úgy nézel ki rajta, ahogy amúgy is szoktál. Persze előnyösen, de önmagadként. Amúgy is retusálva lesz, szóval az nem is fog látszani, hogy van-e rajtad alapozó vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!