A covid óta szinte soha
A maszk miatt nem tartom érdemesnek, max a szememet csinálom meg
Hétfőtől péntekig sminkelek. De csak a szememet. Szemhéjpúder, szemceruza, szempillaspirál.
A maszkhasználat előtt rúzst is használtam. De semmi mást. Nem használok sem púdert, az arcomra nem kenek semmit.
A karantén előtt minden hétköznap, illetve házból való kimenés előtt fullsminkben voltam (alapozó, korrektor, púder, pirosító, bronzer, néha highlight, szemhéjfesték, tus, spirál, a szemöldökömre is szemhéjfesték port használok, fixing spray). Karantén óta hetente kb 3 alkalommal sminkelek, ha jön hozzám valaki vagy én megyek valahova, de pl kondiba csak kopasz arccal mentem, mióta megnyíltak, pedig előtte ez nem volt jellemző. Strandra és korábban kondiban is vízálló sminket viseltem. (szóval megb*szhatja, aki jön a "vidd strandra az első randin" szövegével :D)
Nem olyan rossz a bőröm, egyszerűen csak jobban preferálom magam sminkben, mint kopaszon. Nélküle kicsivel átlag alatti vagyok és rejtett a szemhéjam, sminkkel kiemelkedően nézek ki és nem feltűnő a rejtett szemhéj annyira. A párom előtt nem vagyok szégyellős, de ha jön hozzám, néha szeretem akkor is kikerázni magam, hogy csinosnak érezzem magam.
Ha valaha visszatér a normális élet, valszeg ugyanúgy attól függően fogok sminkelni, hogy elhagyom-e a házat vagy sem. Smink = ruha, nem szeretek meztelen arccal mutatkozni idegeneknek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!