Más is érzi azt,aki online/ home officeból dolgozik/tanul és napi szinten vannak videóhívásai, hogy több sminket fogyaszt, mert több kell ahhoz, hogy látszódjon?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy ami a gépen normálisnak/átlagos sminknek tűnik,az élőben már túl sok. Mikor egy ilyen jól sikerült call után kimegyek a családomhoz, akkor érzem,hogy természetes fényben túl sok, ami rajtam van, gépen viszont egyáltalán nem tűnik úgy.2021. ápr. 13. 21:22
1/7 anonim válasza:
Igen, kamerán/képen erősebb sminket is elbír simán az arc. Ettől függetlenül én nem sminkelek semmivel sem erősebben, mint egyébként szoktam.
2/7 Metionin válasza:
Igen, kamerán nem tűnik olyan soknak. De amúgy én is ugyanúgy sminkelek mint máskor.
3/7 anonim válasza:
Én nem igazán, ugyanannyit használok mint eddig is, és így is látszik.
4/7 anonim válasza:
Nem, nem sminkelem magam videochat miatt. (Bár gondolkoztam hogy el kéne kezdenem, mert így használatlanul fognak megromlani a sminkcuccaim.)
5/7 Sunshinedoll válasza:
Én nem sminkelek többet itthon. A webkamerám kevésbé éles, mint az emberi szem, így van, hogy egyáltalán nem sminkelek, mert ha van egy-két bőrhibám, amit amúgy eltakarnék, azt a kamera nem látja annyira úgyse.
Az meg nekem nem célom, hogy mások mindenáron lássák, hogy van rajtam szempilla spirál.
6/7 anonim válasza:
Tény hogy kevésbé látszik, de nálam ez nem jelenti azt hogy mennyiségben többet használok. Általában nem is a videochatnek sminkelek, de ha ahhoz akarom igazítani akkor se több sminket használok hanem mást - sötétebb rúzst, más szemceruzát, sötétebb vagy színesebb szemhéjfestéket, de ugyanannyit mint a visszafogottabb színekből.
7/7 anonim válasza:
Sajnos nem tudok sminkelni :( Így eddig se sminkeltem, most távegyetem mellett pedig kerülöm, hogy be kelljen kapcsolni a kamerát, vagy ha végképp kell akkor sötétítek a szobában amennyire lehet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!