Megőrült a barátnőm? 20 ezer Ft értékben rendelt
rúzsokat.
Mi bajod? Ő pénze. 7 éve élek együtt egy sminkessel, alap hogy havonta jön minimum ekkora összegben rúzs. A többit már nem is említem. :D Megmutattam neki ezt a kérdést, azt üzeni, a NYX jó. :D
Az még nem sminkmánia, hogy egyszer rendelt egy ilyet, gondolom nem naponta szokott... És van több szín is, azért kell ennyi. Jól tette, hogy kivárta az akciót.
2021. ápr. 11. 00:02
2/13 Pitegamer válasza:
Nem lehet. Vagyis nekem nem sikerül. Anyámmal ugyanez van, csak cipőkkel és táskákkal. Csak azt veszem észre,hogy havi kétszer csenget a postás.
Mindenesetre nem őrült meg és ha ez az első eset, lehet nem is fog rászokni a rendelgetésre.
2021. ápr. 11. 00:05
A nyx jó márka, inkább örülj vele együtt.
2021. ápr. 11. 00:42
4/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, megnyugtattatok! :-D
Igaz, ő nem szokott gyakran rendelni, de rúzsokból azért már felhalmozott párat az évek során, bár ő azt mondja, el fogja mindet használni, meg tényleg mindig rúzsozza magát, szóval szerintetek ha a mostani rendelésen kívül van 10 rúzsa az nem beteges?
5/13 A kérdező kommentje:
Azért félek ettől, mert az előző barátnőm shopping mániás volt.. Igaz, hogy a jelenlegi utál vásárolni boltokban,csak a drogériákat szereti, de most megígérte, hogy nem lesz függő, mondta,hogy rúzsok terén kicsit az, de tényleg neki nagyon jól áll mindenféle szín, szóval ja, remélem nincs gáz. :D
nem beteges, ha telik ra neki. en is szoktam ennyiert, meg mrg tobbert is rendelni sminkeket.
2021. ápr. 11. 10:51
7/13 Pitegamer válasza:
Szerintem akkor nincs baj, ha ismeri a határokat. Amit szerintem a te esetedben tényleg ismer.
2021. ápr. 11. 13:22
A te pénzed? Ha nem, akkor no para. Biztos te is költöttél már valami felesleges marhaságra.
2021. ápr. 11. 15:07
Mindenkinek van valami mániája, biztosan te is kiadsz pénzt olyan dolgokra ami nem létkérdés. Hagyd élni, láthatóan boldog a rúzsoktól, ne sajnáld tőle.
2021. ápr. 11. 16:45
A hónapban most költöttem el 79 ezer forintot, egy forgószékre 42-ért, a többi pedig aliexpresses dolgok beszerzése a vám előtt:D Minden hónapban rendelek magamnak valami extrát az új szobákhoz, ami nem létszükség(most egy kristály csillárra gyűjtök), inkább minőségibb dolgokat veszek, amik időtállóak, a nyx rúzs is ilyen, megéri belefektetni, ha akciós.
2021. ápr. 11. 16:56
Kapcsolódó kérdések: