Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti is 1-1,5 óráig készültök reggel? Megőrülök a barátnőmtől
Hát ha minden nap hajatmos es nincs tul hosszu haja csak a valla ala er az is leg 1-1,5 ora mire megmossa, megszaritja, esetleg vasalja is + a smink...
Am ez teged mibe zavar? alszol meg 1 orat amig keszul..
Szerintem nem normális. Egyébként nem is jó a hajnak, ha minden nap megmossa valaki, pláne ha reggel, na mindegy. Én ugyan nem sminkelek, nem tudom, mi tart rajta addig, de a lány lakótársam sminkeli magát, és neki az max 20 perc szokott lenni.
Egyébként a "felkelés" nekem is eltart 1-1,5 óráig, csak nekem nem a tollászkodással, hanem hogy szép nyugodtan kávézgatok, eszegetek, de ennek fejében korábban is kelek fel, hogy erre legyen időm. A fürdőszobában csak megmosom a fogam és az arcom. Lehet, hogy a barátnőd is - még ha ilyen tollászkodós dolgokat csinál is - szeret reggelente nagyon ráérős lenni. Ha téged nem hagy készülni, akkor kérd meg rá, hogy keljen fel korábban. Te meg addig aludj.
Örülj neki.
Az én barátnőm kicsit fiús, sokszor kócos a haja, soha nem sminkel, gyakran szőrös is. Nem igénytelen, de jobban tetszene nőiesebben.
Szia!
A haj mosás miatt tart ennyi ideig, mivel utána szárítja, vasalja stb. De nem tesz jót a hajnak a rendszeres hajmosás, mivel sokkal hamarabb zsírosodik majd. Ezt értesd meg vele, akkor nem fog ennyi ideig tartani :D
Én kb 45 perc alatt kész vagyok, haj vasalással, sminkeléssel, úgy hogy az már amit ő csinál kis túlzás, ha mindennap ezt csinálja.
Én csakeg fesulkodok ,fogát mosok ,felöltözik ,és alapozót és szepmilla spirált(kb.7perc)feldobok magamra .
Szerintem én olyan 20perc alatt kész vagyok ,lol .
Azt hittem a lányok csak a filmekben készülődnek annyit .
L
Szerintem attól függ hogy sulis vagy dolgozik, és ha dolgozik akkor mit. Vannak munkahelyek ahol elvárt hogy kicsípd magad és ápolt légy. De egy szerényebb melóhelyre, suliba vagy a mindennapokra túlzás szerintem. Minden nap hajat mosni nem egészséges.
Az én reggeli rutinom úgy néz ki hogy indulás előtt egy órával felkelek, kimegyek a mosdóba, fogmosás, a hajamat rendbe rakom és arctisztítóval kicsit áttörlöm az arcomat. Ez után felöltözök, közben bekapcsolom a vízforralót, öltözködés után kávé vagy tea + reggeli, közben uzsit csomagolok és olvasgatok a világhálón.
A halálom lenne minden reggel sminkkel bíbelődnk, utána egész nap lesni hogy jól áll-e. Mázlimra egész tűrhető arcom van, a smink nálam max szemkiemelő és szempilla spirál, eddig megy nálam a tudomány de elégedett vagyok magammal.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!