Alapozó hiba? Vagy én csinálom rosszul?
Sziasztok! 32 vagyok, alapjaiban vízhiányosabb,kicsit száraz bőröm van. Napközben kis korrektort használok szemek alatt csak,szemöldök púder, szempilla, szájfény. Arcomra sosem teszek semmit, mert a bőrtípusom ellenére szép bőröm van, még nincs ránc, sem semmi (legalábbis nem látszik, max ha nagyon közel hajolok a tükörhöz). Natur argán/mandula olajat, hyaluronsavat és Cerave arckrémet használok napi arcápolási rutinom részeként.
A kérdésem, hogy érdekelt, hogyan nézne ki az arcom, ha rendesen smiket tennék fel, egész arcra alapozóval, púderrel, ahogy kell. :/ S valamit vagy elcseszek, vagy rossz terméket választottam, de a párom is mondta, hogy ráncos a bőröm tőle. Felkentem az arcom egyik felére, s látszódnak a pólusok, a folyékony korrektor apró ráncokat rajzolt ki a szemem alatt, meg mintha hámló részeket is. A natúr arcomon pedig semmi nem látszik, üde a böröm ott. Nyilván ott vannak ezek a bőrhibák, kis ráncok, csak nem értem, miért hangsúlyozza ki? Matt hatású alapozókat/korrektort vettem.
Mit rontott el, vagy milyen terméket vegyek, hogy az üde hatású bőr az is maradjon?
Ha száraz bőröd van akkor a matt alapozó nem lesz rá jó. Szerintem ez a probléma.
A primer is jó lehet rá, mivel egységesíti a bőrt.
Olyat lenne érdemes ami nem mattosodik be, esetleg van benne hidratáló.
Én használtam a bourjoi healthy mix bb krémjét. Ahhoz képest hogy bb krém nagyon jó fedése van.
Én is pont a healthy mixet akartam ajánlani, én az alapozóját használom és nagyon jó.
Illetve primert is szerezz be szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!