Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Alapozó hiba? Vagy én csinálom...

Alapozó hiba? Vagy én csinálom rosszul?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 32 vagyok, alapjaiban vízhiányosabb,kicsit száraz bőröm van. Napközben kis korrektort használok szemek alatt csak,szemöldök púder, szempilla, szájfény. Arcomra sosem teszek semmit, mert a bőrtípusom ellenére szép bőröm van, még nincs ránc, sem semmi (legalábbis nem látszik, max ha nagyon közel hajolok a tükörhöz). Natur argán/mandula olajat, hyaluronsavat és Cerave arckrémet használok napi arcápolási rutinom részeként.

A kérdésem, hogy érdekelt, hogyan nézne ki az arcom, ha rendesen smiket tennék fel, egész arcra alapozóval, púderrel, ahogy kell. :/ S valamit vagy elcseszek, vagy rossz terméket választottam, de a párom is mondta, hogy ráncos a bőröm tőle. Felkentem az arcom egyik felére, s látszódnak a pólusok, a folyékony korrektor apró ráncokat rajzolt ki a szemem alatt, meg mintha hámló részeket is. A natúr arcomon pedig semmi nem látszik, üde a böröm ott. Nyilván ott vannak ezek a bőrhibák, kis ráncok, csak nem értem, miért hangsúlyozza ki? Matt hatású alapozókat/korrektort vettem.

Mit rontott el, vagy milyen terméket vegyek, hogy az üde hatású bőr az is maradjon?

2021. ápr. 10. 22:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Primert vittél fel előtte?
2021. ápr. 10. 22:10
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem, úgy tudtam, hogy az a smink tartóssága miatt kell. Én meg csak próbálgattam magam... Akkor kellett volna?
2021. ápr. 10. 22:11
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha száraz bőröd van akkor a matt alapozó nem lesz rá jó. Szerintem ez a probléma.

A primer is jó lehet rá, mivel egységesíti a bőrt.

2021. ápr. 10. 22:14
 4/7 A kérdező kommentje:
Értem, s köszönöm szépen a segítséget! Száraz bőrre melyik márka alapozója lenne a megfelelő? Vagy milyen feliratot keressek az alapozókon?
2021. ápr. 10. 22:20
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Olyat lenne érdemes ami nem mattosodik be, esetleg van benne hidratáló.

Én használtam a bourjoi healthy mix bb krémjét. Ahhoz képest hogy bb krém nagyon jó fedése van.

2021. ápr. 10. 22:24
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is pont a healthy mixet akartam ajánlani, én az alapozóját használom és nagyon jó.

Illetve primert is szerezz be szerintem.

2021. ápr. 10. 23:23
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek!
2021. ápr. 11. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!