Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Sminkes boltokban miért...

Sminkes boltokban miért lekezelőek az eladók?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 10. 15:44
 1/7 anonim ***** válasza:
60%

Mert így elhitetik Veled,hogy tényleg szükséged van a szépítészeti cuccokra, mivel anélkül nem vagy a toppon, a viselkedésük miatt így érezheted.

De azért persze nem szabad általánosítani, vannak, ahol rendesek.

2021. ápr. 10. 15:50
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom , én mindig sminkben szoktam menni és vásárolok is, tehát nem csak nézelődni megyek be, de mégis mintha valami csövesnek néznek vagy pénztelennek hisznek.
2021. ápr. 10. 16:08
 3/7 anonim ***** válasza:
85%
tudom, én is így vagyok ezzel, de ugyanezt éreztem
2021. ápr. 10. 16:33
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nagyon sok üzletben csinálják az eladók, de nem tudom mit képzelnek magukról. Nyilván ők milliárdosak, azért dolgoznak ott 150 ezerért.
2021. ápr. 10. 16:48
 5/7 anonim ***** válasza:
88%

Igen, a legtöbbjük nagyképű és bunkó, főleg a fiatalabbakkal vagy azokkal, akiket fiatalnak néznek. Főleg a Dougl@sban. Kapa kiesik a szájukból, úgy csinálnak, mintha nem lenne az embernek pénze megvenni bármit is, közben nem dicsekvésből, de a gyűrűm az ujjamon többet ér, mint az ő kéthavi fizujuk.

Profi sminkesek csinálták külföldön, hogy smink nélkül elmentek Sephorába nézelődni, kérdezgették az eladókat, full lekezelő volt velük az összes, mintha nem is tudnának semmit a sminkekről.

Ez valami népbetegség a drogériás-sminkes eladóknál.

2021. ápr. 10. 18:11
 6/7 Metionin ***** válasza:
100%
5. Húú a Dögleszben én is így járok mindig, egyszer be is szóltak és akkor vagy 10 évig nem mentem oda. De máshol mindig kedvesek, normálisak, ez az egy üzlet ahol ezt tapasztaltam de ott mindig.
2021. ápr. 10. 19:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Mullerben csak penztarban vannak eladok. Ott kiprobalhatsz mindent magad. A bunkosagot en se tudom toleralni. Sokszor inkabb rendelek notinorol,ha tudom,mit akarok venni.
2021. ápr. 11. 02:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!