Milyen alapozót, bb krémet vagy cc krémet ajánlanátok?
Nagyon ritkán sminkelek, így valami olcsót keresek.
Eddig egy avonos alapozót használtam aminek kb nulla volt a fedése, de igazából nem is volt baj, mert nem is kell elfednie semmit mert semmi olyan bőrhibám nincs. Csak egy kis színt vitt az arcomra és egyenletesebb lett. Na ilyet keresnék most is csak drogériásba illetve plusz pont lenne ha cf márka lenne.
Valakinek valami ajánlás?
Essence-nek van meg most egy alapozója de annyira brutál a fedése nekem és sárga meg olyan mű lesz tőle a fejem, hogy zavaró inkább.
Eléggé világos a bőröm.
Igen, én is ezt csinálnám.
Viszont pont a napokban olvastam egy gondolatot, amivel egyet értek, hogy ha egy nem cf anyavállalatnak a cf termekei nagyon fogynak amiatt mert cd így lehet az egész vállalat cf lesz végül.
Szóval nem zavar ha az anyavállalat nem cf, mert ezzel ugyan úgy ezt támogatom és ezzel jelzem is, hogy hahó ezek a termékek sokkal szimpatikusabbak.
De majd meglesem amiket küldtél.
Az is lehet, hogy elnézek valami egy drogériába és kipingálom a kezem teszterekkel.
Aztán lesz ami lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!