Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Végzős tablófotózáshoz mentete...

Végzős tablófotózáshoz mentetek sminkeshez?

Figyelt kérdés
Szallagtűzés alkalmából édesanyám kérésére elmentem fodrászhoz meg sminkeshez is, de mindkettő nagy csalódást okozott nekem és az ünnepség előtt kellett rendbetennem a dolgokat. A göndör hajamat szénakazallá fésülték meg szárították, a sminkem meg annyira mű lett, úgy néztem ki, mint Britney Spears. xdd Mondtam, hogy biztosan nem fogok elmenni tablófotózás előtt, mert jól sminkelek és a hajamat is tudom már kezelni, hogy szép legyen, de anyám hallani sem akar erről és nem érti, hogy mi bajom volt a szallagtűzős sminkkel. Kiabál velem mindig, mikor elmondom, hogy majd én elintézek mindent, szerinte ez nem rólam szól, hanem róluk. Én viszont nem akarok olyan sminkkel és hajjal szerepelni a képeken, ami nekem nem tetszik és nem én vagyok. Mit gondoltok? Tényleg muszáj elmennem?

2021. ápr. 7. 10:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
nem, mert jol sminkelek es szeretek is, felesleges penzkidobasnak tartottam volna igy elmenni profihoz
2021. ápr. 7. 19:26
 12/12 A kérdező kommentje:
Végül magamnak csináltam a sminket is meg a hajat is és mindenkinek nagyon tetszett, de anyukám persze végig se nézte a kész képeket. Nem baj, legalább nem nézek ki rajtuk bohócként... :D
2021. ápr. 15. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!