Végzős tablófotózáshoz mentetek sminkeshez?
Nincs olyan, hogy muszáj
Nekem sminkem se volt
Megmondod neki, hogy neki már volt tablója, oda úgy kente ki magát ahogy akarta. Te meg a sajátodra fogod úgy, ahogy akarod.
Tessék határozottnak lenni.
Ha úgy érzed, hogy magad jobban meg tudod oldani, akkor ne menj. Egyáltalán nem kötelező vagy muszáj, ez mindenkinek a saját döntése.
Én voltam sminkesnél a tablófotózáskor, mert csak nagyon alap szinten sminkeltem magam és úgy voltam vele, hogy egy sminkes mégis jobban ért hozzá, tudja mi hogyan látszódik majd a képeken, mi áll jobban, több terméke van, szebb lesz stb. Nekem végül jól is sikerült a smink és a képek is szépek letten, úgyhogy nem bántam meg. Viszont a fodrásszal én is úgy jártam a szalagtűzőmkor ahogyan te, nagyon csúnya lett a hajam és még gyorsan nekem kellett akkor újra megcsinálni előtte. Úgyhogy a fotózásra inkább már magam csináltam a hajam.
Én magamat sminkeltem ki anno tablóhoz, mondjuk én elég jól tudok sminkelni.
De amúgy meg teljesen felesleges, úgyis szétretusálják az egészet. Szalagavató más, az mégiscsak egyfajta bál, szép ruha, stb.
Dehogy muszáj.
15 éves korom óta sminkelek, ráadásul elég szépen, nem mentem el sminkeshez mert magamnak is meg tudtam csinálni. A hajamat begöndörítettem, ezért is felesleges lett volna elmenni fodrászhoz.
Ha te nem akarod, akkor semmiképp ne engedj neki!
Ha most engedsz, és elmész sminkeshez, akkor előbb-utóbb az egész életedet irányítani akarja.
Ha nem tetszik a végeredmény, akkor pláne ne. Szerintem ennyi idősen tudsz úgy sminkelni, hogy szép legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!