Vörös hajúak! Ti mivel festitek a szemöldökötöket?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Ma festettem be a hajam Hennával rókavörösre. Az eredeti hajszínem sötétbarna, így a szemöldököm is. Nekem így nem tetszik. Tudnátok nekem márkákat, színkódokat, árnyalatokat mondani abból amit használtok? Akár tartós festék, akár smink.2021. ápr. 2. 13:57
1/3 anonim válasza:
Sehogy
Hagyom barnának, nem zavar hogy eltérő. Maximum a szemöldökkihúzó porból használok világosabbat.
2/3 anonim válasza:
Én a Baleás szőkítő spray-t használom, egy fültisztító pálcával viszem fel a szemöldökömre, pár alkalom után teljesen természetes, világosabb szemöldököm lett, enyhe vöröses fénnyel.
3/3 anonim válasza:
Ha sötétbarna, akkor hogy lett rókavörös? Biztos tiszta hennát vettél? Vagy inkább ilyen mahagónis? Amúgy nekem alig látszik a szemöldököm, szóval simán másik árnyalatú szemöldökszínezőre váltottam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!