Hogyan festitek a szemöldökötöket?
kozmetikusnál kérd a szemöldökfestést, de ha a ceruza nem jött be akkor a por jó megoldás lehet. a douglasban van biztos, de a többi drogériában is találsz szerintem. esetleg van spirál a szemöldökre, aminek színe is van (és nem a szempillaspirálra gondoltam).
egyébként nekem az astor ceruzája jött be.. miután kész egy fültisztítóval enyhitek az eredményen ,mindjárt más ;)
pedig szemöldökceruzával a legjobb véleményem szerint.
a végén van kefe, és azzal el tudod satírozni a vonalat.
nekem legalábbis ez vált be, ettől a legtermészetesebb.
egy trükk: akárki akármit mond, akárhogy is írják az újságok, hogy a kihegyezett ceruza jó, én meg állítom, hogy az ellenkezője. legalábbis szemöldökre. ha hegyes a vége, csak éles vonalakat lehet húzni, azt még kefével is nehezen lehet tompítani, az a jó, ha már kissé gömbölyű.
szia!
menj be a fodrászkellékesbe szerintem ott tuti találsz vagy kérdezd meg az eladónőt ..SZerintem magadnak is meg tudnád csinálni.ÉS szerintem sötétbarnát vegyél anyának is mindig olyat rak fel a kozmi,ha nem akarod hoyg túl sötét legyen akkor hamarabb törőld le .Először szerintem ne hagyd fel túl sokáig,kopik magától de ha túl sötétre sikeredett akkor egy kicsit komor lesz a nézésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!