Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi a jó a nyelvpiercingben?

Mi a jó a nyelvpiercingben?

Figyelt kérdés
A barátnőmet sehogy nem tudom lebeszélni róla, szerintem még szakítana is velem miatta. De mondjátok meg hogy mi az az ok amiért annyira odavan, hogy egy fém legyen a szájában?
2010. aug. 20. 12:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal primitívebb a te szóhasználatod és az, hogy egy ilyen dolgon így felhúzod magad mint az ami miatt itt panaszkodsz.
2010. aug. 20. 14:16
 12/16 anonim ***** válasza:
teljesen érthető ,hogy nem tetszik, nem tetszhet eleve mindenkinek ugyanaz...de nem tudsz vele mit kezdeni,ha egyszer meg akarja csináltatni csináltassa,maximum én a helyedben annyit fűznék hozzá,hogy ,,oké...csináltasd ,de nekem ne panaszkodj hogyha fáj,esetleg gennyezik...stb stb..." lehetne sorolni..
2010. aug. 20. 16:13
 13/16 A kérdező kommentje:
De szerintetek az normális hogy fontosabb mint én? Mert ha nekem azt mondaná, hogy vágjam le a hajam különben szakít én biztos levágnám.
2010. aug. 20. 16:59
 14/16 anonim ***** válasza:

azt mondtad neki,hogy ha megcsináltatja akkor szakítasz vele??

ilyen hülyeség miatt? ...

tudod mit?, ha nekem ilyet mondana a barátom,akkor azon nyomban ,már csak azért is megcsináltatnám...

2010. aug. 20. 17:11
 15/16 A kérdező kommentje:
Én nem mondtam neki egy szóval sem. De tuti szakított volna ha nem fogadtam volna el.
2010. aug. 20. 21:26
 16/16 anonim ***** válasza:

Nem azért szakított volna veled, mert a piercing fontosabb neki, mint te, hanem azért, mert az azt jelenti, hogy nem vagy képes elfogadni az ő saját véleményét a dölgokról, és nem is szereted igazán (mert akkor nem ezek a dolgok lennének fontosak).

Egyébként ha a pasim tiltana nekem valamit, akkor tuti énis otthagynám és nem azért, mert az a valami annyira fontos, hanem mert nem ez a módja annak, hogy megoldjuk a problémákat, meg amúgysem vagyok a tulajdona, hogy parancsolgasson. Persze megbeszélni meg lehet, de a saját testemmel kapcsolatban én döntök. Én se szólok bele abba, hogy hogy hordja a haját, vagy hogy öltözködik, legfeljebb megmondom, hogyha nem tetszik, de persze nem fogok vele szakítani, mert nem olyan frizurája van, amilyet elképzeltem...

26/N

2010. aug. 21. 18:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!