Használjunk sminket vagy ne?
Sokan mondják, hogy a természetesség jobb, ebbe szerintem a sminken kívül minden beletartozik.
De akkor miért van a világon smink? Gondolom azért, hogy használjuk, de mennyit?
17L
sztem diszkrétet lehet, de nem muszáj minden nap
merjétek megmutatni az "igazi" arcotokat is! :)
mer ha az emberek megszokják, h minden nap ki van húzva a szemetek pl, akkor utána ha véletlenül egy-egy nap kimarad, akkor elég fura hatást kelt (legalábbis sztem)
Szerintem alkalomfüggő. Például iskolába Én sem szoktam mindig sminkelni, csak akkor, ha reggel van időm, illetve kedvem. Az is csak egy egyszerű szemkihúzás és spirálozás. Semmi több.
Viszont, ha olyan alkalom van (buli, vacsora, stb...), oda szívesen használok erősebb sminket. Akkor már előkerül a szemhéjpúder meg a szájfény.
Különben, Én is a természetesség híve vagyok. Főleg nyáron!
A természetesség az egy dolog, de ha teljesen természetesek akarnánk lenni, akkor meztelenül járnánk, nem szőrtelenítenénk, nem vágnánk, festenánk a hajunkat.
Persze nem jó az, hogyha valaki átesik a ló túloldalára, szerintem az igazság itt is valahol középen van.
Egy igényes, visszafogott smink, az szebb, mint a smink nélküli arc.
Pl ha fényes a bőröd, akkor egy kis púder szép egyenletes mattá teszi, egy kis szempillafestékkel, szemhéjpúderrel kiemelheted a szemed. Ha sápadt vagy, mert esetleg keveset aludtál akkor egy kis pirosítóval sokkal egészségesebbnek nézel ki és nem fogja mindenki megjegyezni, hogy jé, beteg vagy? de rosszul nézel ki...
Szóval nem biztos, hogy jobb a természetesség, gondolj azokra a túlzottan vallásos lányokra, akik még a szemöldöküket se szedik, meg a hajuk is seggig ér és rettenetesen töredezett, mert isten így teremtette meg őket. A hónaljuk is szörős persze, de azt úgyse látjuk, mivel mindig nyakig be vannak öltözve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!