Ha karácsony előtt műkörmöt szeretnék feltetetni, akkor milyet tetessek?
nem tudom, hogy milyen stílusod van, de én mindenképpen valamilyen visszafogottabbat csináltatnék, esetleg 1-2 körömre valami extrább mintát.
a körmöd pedig persze, hogy nőni fog és ahogy nő, úgy sajnos a műköröm is le fog nőni vele együtt.
szia!
köszönöm a választ!
Igen, visszafogottabbat akarnék én is.
Csak nem tudom, hogy zselés vagy porcelán vagy milyen legyen? Melyik a legjobb erre a pár hétre? Maximum mennyi ideig lehet fent?
még nem volt műkörmöm sosem..
Epitetet porcelant javasolok. Sokkal szebb es tartosabb is, nem pattog meg a szele.
Addig lehet fent amig akarod, nekem evekig volt...es csak tolteni kellett. A kormomnek meg nem lett semmi baja tole.
Sok sikert
hát ha egyszeri alaklaomra szeretnéd, akkor ne porcelán meg zselét, mert egyszeri alkalomra teljesen felesleges, mert tönktemegy a körmöd tőle, és csúnya lesz, ahoz hogy ne menjen tönkre sokáig kell a műkörmöt hordani.
ha egyszeri alkalomra kasz, akkor sétálj be a dm-be és vegyél valami gagyi mű-műkörmöt.
a másik meg, ha esetleg csináltatsz körmöt akkor meg ne csak egy-egyet festess mintára, mert az nagyon ronda, és ráadásul olyan mintha nem fejezték volna be.
egyébként tök mindegy mmilyet csinálsz csak nem franciát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!