Hány lyuk van a füledben? Hány éves vagy és hány évesen lyukasztattad ki?
34 vagyok
bal 1, jobb 3 volt
az elsőket anyám csináltatta amíg baba voltam, a többit én olyan 16-17 körül, de a legfelsőt kb 2 hét után kivettem, így annak a helye már nem látszik, a másodikba még egy darabig tettem, aztán az összeset kivettem, mert meguntam, évekkel később mikor be akartam tenni őket a felső már benőtt, az alsók meg elkezdtek viszketni pár p után mindig, mikor betettem, úgyhogy feladtam, 2 éve derült ki, hogy fémallergiám van, azok meg bizsuk voltak...
Jobb: 2 cimpában és amint lehetőségem lesz 2 helixet fogok szúratni még.
Bal: 4, ebből kettő cimpában és egy industrialom van, az ugye két lyuk.
Az első kettőt kisbabaként lőtték, a második kettőnél kb. 17 lehettem mikor szúrták, az industrialnál pedig 21. Most 22 vagyok.
Jobb: 3 (lobe, upper lobe, tragus)
Bal: 5 (lobe, upper lobe, tragus, helix és a régi industrialom belső lyuka a helixszel szemben)
A lobe lyukakat még doki szúrta babakoromban, utána a tragus jött 27 éves koromban, majd az upper lobe-ok 28 évesen, az industrial 29 évesen de sajnos a külső lyuknál kilökődött, 30 évesen lett helyette a helix meg ugyanakkor a másik tragus. Még a jobb fülembe kéne egy rook.
30nőstény
bal: egy hagyományos fülbevaló (8 éves lehettem kb), egy mellette (19), egy tragus (26) meg egy helix (15)
jobb: kettő sima egymás mellett (8 és 19).
Bal oldalt 11 (3 sima lobe, 4 helix, 1 industrial, 1 conch, 1 rook)
Jobb oldalt 7 (4 lobe, abból a legalsó tágító, 1 helix, tragus, anti tragus, meg a fülem felsô peremén függôlegesen, ahol csináltattam ott orbitalnak nevezték, de a net szerint az más). Ezeket kb 17 éves koromig szedtem össze, az elsô helixet a 13 szülinapom elôtt pár nappal csináltattam.
Illetve van az orromba egy karika, 2 szemöldök, nyelv, 3 a számban(labret+ 2 jobb oldalon) és 2 dermal a kulcscsontom alatt.
Mindkét fülemben egy lyuk van. 6 évesen lyukasztattam ki.
14.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!