Tetszik ez a karóra?
Kellene egy klasszikus alkalmi óra az esküvőmre ami jövőre lesz és ez lenne a fő jelölt:
https://www.youtube.com/watch?v=IYPkqCgFy98
1
Ez férfióra mert hogy férfi vagyok.
"Ez férfióra mert hogy férfi vagyok."
Vagy úgy. Férfinak elmegy. Bár nekem más az ízlésem.
2
Igazából a Cartier Tankon is gondolkoztam, a menyasszonyomon egy Santos lesz meg nekem a Cartier kicsit túl nőies.
4
Mivel sokan leszünk és a család egyik fele nem éppen a legelitebb körökben mozog, így kíváncsi vagyok az átlag emberek véleményére is, mert nem hiányoznak a "nagyanyád óráját vetted föl hö" meg az "ennél kapsz 10 ezeré menőbb káziót" jellegű beszólások.
Korábban hordtam bőrszíjas órát, de valami fertőzést kaptam alatta, azóta csak fémszíjast.
Voltak divat óráim, hamar kimentek a divatból azóta csak végszükség esetén hordom az egyiket (automata Roamer).
Most titánium órám van, könnyű, fémszíjas, sötét kerek számlapos, több funkciós, 200 m-ig vízálló, praktikus, bármilyen célra jó, szinte sosem veszem le -majd ha kifogy az elem.
8
Ez remek de egy ilyen alkalomra irtó proli dolog lenne egy fémszíjas sportórában becsoszogni. Van hétköznapra ilyen órám, arra tökéletes, de most valami alkalmi kéne, amit tényleg csak kivételes alkalmakon vennék fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!