Ha egy élenkebb árnyalatú piros rúzst használok, annak a kontúrjait el kell alapozózni?
Figyelt kérdés
Most láttam egy videót ahol így csinálta a hölgy.
Ez a 3. rúzsom, eddig stiftek voltak most meg folyékonyt vettem, nem mondom hogy tökéletesen tudom használni, de gyakorolom :D Ha nagyon éles a különbség a szám es a bőröm színe között, az gáz? És ha esetleg az alsó ajkam vonalát nem tudom tök egyenesre megcsinálni, hanem picit remegősen néz ki, tehát "recés" az ciki?
2021. márc. 11. 20:31
1/16 anonim válasza:
Hát, az nem a legszebb. Inkább azt javaslom, hogy ugyanolyan színű szájkontúrral rajzold körbe szépen, utána kend fel a rúzst. Sokkal szebb lesz a végeredmény. A szájkontúr filcel/ceruzával sokkal könnyebb szépen rajzolni.
3/16 anonim válasza:
A maszk mellett, alatt, miatt hogy rúzsoztok??? Engem érdekelne! Egy éve nem rúzsoztam egy jót!
4/16 anonim válasza:
Hát szerintem csak kamerán nem látszik a rúzzsal kevert alapozó, elég érdekesen nézhet ki az így javított rúzs. Meg ha a rúzzsal nem tudtál egyenes vonalat húzni, akkor miért menne jobban alapozóval?
Szerintem egyszerűbb egy fültisztító pálcikával vissza törölni az elrontott részt és utána rúzzsal javítani vagy egyező színű szájceruzával.
5/16 anonim válasza:
#3 simán, matt rúzst használok, a maszk alatt sem mászik el.
6/16 A kérdező kommentje:
Okés, köszi, hasonlóan gondoltam!! És ha csak rúzst+szempillaspirált használok az "kevés", mármint nem lesz fura?
2021. márc. 11. 21:56
7/16 anonim válasza:
Ha nem nagyon mélyek a karikák a szemed alatt, akkor teljesen jó így is. Én is sokszor csak rúzst és spirált hordok
8/16 A kérdező kommentje:
Nemm nem, nincsenek karikáim, csak pattanások :$
2021. márc. 11. 22:39
9/16 anonim válasza:
Szájceruza először, aztán rúzs. Így ha először nem is sikerül tökéletesre a vonal letörölheted, meg egy fültisztító pálcikával körbe birod javítgatni. Én még egy kis korrektorral ki is szoktam emelni, hogy még elesebb legyen a határ. Ha a szádra kensz alapozót, attól csak kiszárad és úgy csúnyán mutat a rúzs.
10/16 anonim válasza:
3 vagyok. Bocs, hogy rákattantam erre a maszk témára! De ha nem látja úgyse senki, okafogyottá válik a rúzsozás. Mihelyt egy emberrel is találkoztál, fel kell tenni a maszkot még utcán is. Rohadtul hergel már!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!