Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ha egy élenkebb árnyalatú...

Ha egy élenkebb árnyalatú piros rúzst használok, annak a kontúrjait el kell alapozózni?

Figyelt kérdés

Most láttam egy videót ahol így csinálta a hölgy.

Ez a 3. rúzsom, eddig stiftek voltak most meg folyékonyt vettem, nem mondom hogy tökéletesen tudom használni, de gyakorolom :D Ha nagyon éles a különbség a szám es a bőröm színe között, az gáz? És ha esetleg az alsó ajkam vonalát nem tudom tök egyenesre megcsinálni, hanem picit remegősen néz ki, tehát "recés" az ciki?

2021. márc. 11. 20:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát, az nem a legszebb. Inkább azt javaslom, hogy ugyanolyan színű szájkontúrral rajzold körbe szépen, utána kend fel a rúzst. Sokkal szebb lesz a végeredmény. A szájkontúr filcel/ceruzával sokkal könnyebb szépen rajzolni.
2021. márc. 11. 20:38
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is a kontúr javasolnám.
2021. márc. 11. 20:48
 3/16 anonim ***** válasza:
40%
A maszk mellett, alatt, miatt hogy rúzsoztok??? Engem érdekelne! Egy éve nem rúzsoztam egy jót!
2021. márc. 11. 21:16
 4/16 anonim ***** válasza:
96%

Hát szerintem csak kamerán nem látszik a rúzzsal kevert alapozó, elég érdekesen nézhet ki az így javított rúzs. Meg ha a rúzzsal nem tudtál egyenes vonalat húzni, akkor miért menne jobban alapozóval?

Szerintem egyszerűbb egy fültisztító pálcikával vissza törölni az elrontott részt és utána rúzzsal javítani vagy egyező színű szájceruzával.

2021. márc. 11. 21:36
 5/16 anonim ***** válasza:
96%
#3 simán, matt rúzst használok, a maszk alatt sem mászik el.
2021. márc. 11. 21:45
 6/16 A kérdező kommentje:
Okés, köszi, hasonlóan gondoltam!! És ha csak rúzst+szempillaspirált használok az "kevés", mármint nem lesz fura?
2021. márc. 11. 21:56
 7/16 anonim ***** válasza:
53%
Ha nem nagyon mélyek a karikák a szemed alatt, akkor teljesen jó így is. Én is sokszor csak rúzst és spirált hordok
2021. márc. 11. 22:08
 8/16 A kérdező kommentje:
Nemm nem, nincsenek karikáim, csak pattanások :$
2021. márc. 11. 22:39
 9/16 anonim ***** válasza:
Szájceruza először, aztán rúzs. Így ha először nem is sikerül tökéletesre a vonal letörölheted, meg egy fültisztító pálcikával körbe birod javítgatni. Én még egy kis korrektorral ki is szoktam emelni, hogy még elesebb legyen a határ. Ha a szádra kensz alapozót, attól csak kiszárad és úgy csúnyán mutat a rúzs.
2021. márc. 11. 22:47
 10/16 anonim ***** válasza:
3 vagyok. Bocs, hogy rákattantam erre a maszk témára! De ha nem látja úgyse senki, okafogyottá válik a rúzsozás. Mihelyt egy emberrel is találkoztál, fel kell tenni a maszkot még utcán is. Rohadtul hergel már!
2021. márc. 12. 08:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!