Milyen árkategóriájú alapozót szoktatok venni magatoknak?
Nagyon sokáig Margaret Astor,abból legtöbb típus jobban megfelelt,mint bármi más.Egy ideje csak BB krém, Garnier.Nekem ez bejött és filléres dolog.
Az átlag drogériás drága alapozók közül sok olyan van,ami kb a 100ftos bolt kategória.(nekem legalábbis azt az érzést keltette)
A legnagyobb csalódás egy luxus termék volt,de ha agyon ütnek se emlékszem a márkára.Egy barátnőm vette 1998-ban az esküvői sminkjéhez, 9000 Ft felett volt az ára.
Az volt a legrosszabb alapozó,amit eddig próbáltam
na ez az, amire nem sajnalom a penzt. jelenleg estee lauder dw a kedvencem, az olyan 14-15 korul mozog.
sajnos mivel problemas a borom elegge, ezert a drogerias olcsobbak nem nagyon jottek be. ez tokeltes. de pl. szempillaspiralt nem vennek ennyiert, ha ugyanugy bejon a 3-4 ezres loreal is, minek megvenni a diort 15-ert.
Én is MAC Studio Fix Fluidot és Huda Beautyt használok. :D
Ami még bejött, és számomra abszolút hozza ezt a szintet, az az Aden Full HD alapozó, ez 3-4 ezer forint, és egyszerűen profi minőség.
Drogériás terméket csak egyet szeretek, de azt nagyon, a Bourjois Healthy Mix BB krémet.
Az alapozó- és a bőrápoló szerek az egyetlenek, amikre nem sajnálom a pénzt.
Ilyenekre, hogy szempillaspirál meg rúzs nem érdemes szerintem sokat költeni, mert az olcsóbb is tudja ugyanazt, mint a drágábbak. Na de alapozónál, ami nekem személy szerint majdnem minden nap 6-7-8 órákat csücsül az arcomon, ott igenis többet tud egy magasabb árkategóriájú termék.
Talán akinek normál a bőre és nincs semmi különösebb gondja vele, annak mindegy milyet használ, de az én extra zsíros, extra problémás bőrömön az egyetlen ami nem ront, az az Estee Lauder Double Wear alapozója, ez olyan 12-15 ezer forint között mozog attól függően, hogy hol szerzed be.
Elf alapozóm van, ami olyan 3000 körül van.
Szép a bőröm, szóval alig alig használom, mondjuk havonta 3x?
30/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!